De Daria Maria Diaconu,

El a explicat, într-un interviu pentru click.ro, cum percepe celebritatea de care se bucură. Prezentatorul de la Pro TV a mărturisit că simte dragostea oamenilor chiar și atunci când merge să-și cumpere de mâncare și oamenii îi oferă câte ceva din partea lor.

„Cred că cel mai interesant lucru în a-ţi măsura celebritatea, ca să zic aşa, este graficul de audienţe pe care îl ai în fiecare zi și vezi dacă emisiunea ta a performat. În altă ordine de idei, când te duci şi vezi că oamenii îţi zâmbesc, te opresc să-şi facă fotografii iarăşi este un barometru care îţi arată că le eşti drag oamenilor.

Iar cum în ultima vreme se mănâncă în emisiune, sunt dese momentele când mă duc să-mi cumpăr un covrig sau ceva de mâncare şi doamnele de acolo zic că e din partea lor, cu cea mai mare plăcere”, a declarat Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.  Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA | Jurnalist De Telegraaf: „Autoritățile nu comunică nimic despre cazul Visscher. Este greu să aflăm pentru ce a fost condamnat și când. Să sperăm că a lăsat urme în România”

Copiii tinerilor crescuți între România și Spania: „Cei care se vor naște aici n-o să mai fie români”

Le-am dus la târg ca să râdă lumea de noi

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă