Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Antonia a făcut o obsesie pentru alimentația sănătoasă. Controlează la sânge mâncarea întregii familii!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Antonia a făcut o obsesie pentru alimentația sănătoasă. Controlează la sânge mâncarea întregii familii!

EXCLUSIV/ Antonia a făcut o obsesie pentru alimentația sănătoasă. Controlează la sânge mâncarea întregii familii!

Ce mănâncă Antonia și de la ce se abține? Frumoasa jurată a show-ului de talente muzicale de la Antena 1 “The Four - Cei 4”, care se apropie de final - câștigătorul se va decide într-o gală live, pe 9 iunie -, a făcut o obsesie pentru alimentația sănătoasă! E foarte strictă și când vine vorba de mâncarea pe care o consumă iubitul ei, Alex Velea, sau copiii lor, Dominic și Akim. Recunoaște însă că are o slăbiciune: dulciurile. Iată ce confesiuni culinare ne-a făcut vedeta.

De Ana Maria Marinescu,

Libertatea: Înțelegem că ai făcut o obsesie pentru alimentația sănătoasă. Ce mănânci, de obicei?

Antonia: Nu am mesele standard, însă încerc de fiecare dată să mănânc cât mai sănătos, fără “cheat meals”. Dimineața, de regulă, mănânc omletă, Alex o face delicioasă, apoi, în restul zilei, salate, pui la grătar, vită la grătar. Uneori, sushi. Îmi plac și pastele, pizza, dar le mănânc rar, pentru că îngrașă. Și, bineînțeles, dulciurile, care îmi plac foarteeee mult! Nu țin cont de un număr anume de gustări pe zi, mănânc, în general, două mese și iau gustări mai rar. Mai beau smoothie-uri, iar după sală, mănânc batoane proteice.

Alex mănâncă la fel de sănătos?

Da, el mănâncă foarte sănătos: omletă, piept de pui la grătar cu orez, smoothie-uri proteice, batoane proteice, uneori mai are și el cheat meals. Dar altfel, este foarte responsabil și atent cu alimentația lui.

La ce fel de gustări apelezi în caz de urgență, când nu ai timp să mănânci?

Batoane proteice, banane, smoothie-uri, fructe.

Ce nu ai mânca niciodată, indiferent cât de foame ți-ar fi?

Orban l-a demis pe Mădălin Voicu! Ce s-a întâmplat înainte ca decizia premierului să fie anunțată
Recomandări

Orban l-a demis pe Mădălin Voicu! Ce s-a întâmplat înainte ca decizia premierului să fie anunțată

Lucruri extrem de grase sau cu prăjeală multă.

Ce mănâncă Antonia și de la ce se abține: dulciurile sunt slăbiciunea ei!

Ce slăbiciuni ai?

Dulciurile, categoric. Îmi plac mult dulciurile pe care le mâncam în State când eram mică, dar și cele făcute în casă sau din cofetării.

Cum te asiguri că cei mici mănâncă sănătos?

Aici ne ajută părinții noștri, ei le dau mâncare sănătoasă când noi suntem plecați și stau la ei. În plus, Dominic merge la grădiniță și acolo știu sigur că mănâncă mereu sănătos, pentru că văd meniul pe toată săptămâna. Iar noi, acasă, avem grijă să mănânce întotdeauna numai preparate sănătoase.

Cum vă asigurați tu și Alex că cei mici deprind obiceiuri alimentare sănătoase?

Fiind noi un bun exemplu. Cred că este suficient. Plus că și la bunici, așa cum spuneam, mănâncă sănătos, dar și la grădiniță.

Când îți faci timp să gătești, ce desert faci?

Nu gătesc prea des, dar fac din când în când bezele cu scorțișoară și un tort după o rețeetă pe care am învățat-o în America. Astea sunt specialitățile mele.


VIDEO EXCLUSIV / Rona Hartner a rupt prietenia cu Daniel Iordăchioaie. ”Am rămas cu foarte mari sechele, m-am simțit foarte rău”

Close
Închide
  Close