Mergi direct la conținut »
În ce pericol s-a aflat Simona Gherghe după ce a încercat să slăbească cu pastile. "Ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

În ce pericol s-a aflat Simona Gherghe după ce a încercat să slăbească cu pastile. „Ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui”

Simona Gherghe mărturisea că a recurs și ea la pastile de slăbit pentru a scăpa de kilogramele care i se păreau inestetice. vedeta a povestit prin ce pericol a trecut.

De Dana Aramă,

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, dezvăluia că s-a numărat și ea printre persoanele care au recurs la pastilele de slăbit pentru a ajunsge la silueta dorită.

Simona Gherghe, care este mama unei fetițe pe nume Ana Georgia, mărturisea la acea vreme, că a trecut prin momente cumplite din cauza pastilelor de slăbit.

„M-am întors din vacanță cu 52 de kilograme. Mult! Și atunci am căutat să slăbesc. Nu vreau să mă judece lumea și cred că mama se va supăra, dar o spun. Am luat pastile de slăbit. Am slăbit șapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap!

A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe bază de plante. Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui. Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ținut emisia cu greutate, cu probleme. E o lecție din care am învățat! Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni!

Dacă vreau să slăbesc, am grijă să mănânc sănătos și să fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămână la tenis… A fost o prostie ce am făcut”, povestea Simona Gherghe la vremea respectivă.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Close
Închide
  Close