MENIU CAUTĂ

Ce i s-a întâmplat Andreei Bănică acasă, când îi era lumea mai dragă. „Nu mai puteam de supărare”

Distribuie

Andreea Bănică a povestit ce i s-a întâmplat atunci când a pregătit bradul de Moș Nicolae.

Andreea Bănică, care a devenit mămică pentru a doua oară anul acesta, are o familie fericită alături de Lucian Mitrea, cu care este căsătorită de foarte mulți ani, și de cei doi copii ai lor.

Andreea Bănică, care a avut parte de un incident neplăcut pe scenă, când un dansator i-a spart dinții, a vrut să pregătească casa ca la carte de Moș Nicolae. ba chiar a împodobit și bradul, însă s-a lovit de un mic impediment, despre care a relatat la emisiunea ”Agenţia VIP”, de la Antena Stars.

„Când am ajuns acasă am început uşor să împodobim bradul, dar mi-am dat seama că nu avem destule globuri. Nu mai puteam de supărare.

Bradul meu este acum pe jumătate făcut, nici curtea nu am apucat să o împodobim. Ghetuţele fetiţei mele s-au umplut cu dulciuri şi hăinuţe, exact cu ceea ce şi-a dorit ea. I-am spus mamei lui Lucian să mă trezească pentru a putea să mă bucur şi eu de moment.

La mine a venit Moşul cu o pereche de pantaloni de trening pe care mi-i doream foarte mult. Lucian a primit o nuieluşă pentru că el nu şi-a pregătit ghetuţele”, a povestit Andreea Bănică.

Cântăreața a anunțat că imediat după sărbătorile de iarnă, în ianuarie, va pleca într-o vacanță romantică împreună cu partenerul ei de viață.

„În Ianuarie vom pleca doar noi doi în Maldive, iar după aceea ne vom opri şi în Dubai câteva zile. Când ne vom întoarce acasă o să îi luăm pe cei mici şi o să mergem la munte”, a spus solista.


Citește și: VIDEO | De „Moş Nicolae”, preotul Tănase a pus masa pentru un sat întreg


 

Citește mai multe despre Mos Nicolae, Brad, casa și Copii pe Libertatea.

Comentarii