MENIU CAUTĂ

Ce salariu avea Yalitza Aparicio înainte de a fi nominalizată la Oscar. A lucrat ca educatoare

Distribuie

Înainte de a deveni cunoscută la nivel mondial cu rolul din pelicula Roma, care i-a adus o nomonalizare la premiile Oscar, Yalitza Aparicio a lucrat ca educatoare la o grădiniță. Acum s-a aflat ce salariu încasa aceasta.

Vedeta din Mexic a lucrat ca educatoare la o grădiniță. Potrivit actualidad.rt.com, Yalitza Aparicio lua, ca educatoare, suma de 10.481 pesos pe lună, brut, adică 558,42 de dolari. Însă, suma netă pe care vedeta a încasat-o lunar a fost de 9.483 de pesos, adică 505,25 de dolari.

După ce s-a făcut cunoscută la nivel mondial, Yaltiza Aparicio a mărtuisit că nu nici cu filmul Roma nu a câștigat prea mulți bani.

„Îmi cer scuze că sunt foarte directă, dar bani nu am”, spunea actrița mexicană într-un interviu pentru Radio Formula.

Printre actorii nominalizați la Premiile Oscar 2019 s-a aflat și mexicanca Yalitza Aparicio, grație rolului din pelicula Roma, regizată de Alfonso Cuaron. Tânăra de 25 de ani este acum în mare vogă, apărând în numeroase publicații celebre.

FOTO: Northfoto


Citește și:

La Palatul Cotroceni cântă plictiseala! Cartea președintelui Iohannis despre ideea generoasă a Europei unite conține o colecție năucitoare de banalități!

Citește mai multe despre Yalitza Aparicio pe Libertatea.

Comentarii