De Daria Maria Diaconu,

La începutul acestei luni, Ioana Simion, partenera de viață a lui Ilie Năstase, a decis să se mute din vila acestuia din Primăverii și să stea cu chirie în Pipera. În weekend-ul trecut, Ioana Simion a mers în Turcia, însă fără soțul ei, care a ales să se distreze în Monaco, potrivit click.ro.

Ioana Simion, alături de prieteni, în Turcia

În ultima perioadă, cei doi stau mai multe despărțițti, ceea ce a dat lac speculațiilor în ceea ce privește relația lor.

Ioana Simion a lămurit situația.

”Eu am fost cu treabă în Turcia. Îmi doresc să deschid ceva în domeniul medical în Bucureşti, şi m-am întâlnit cu cineva care mă poate ajuta la acest capitol. Ilie a fost invitat la ziua unui vechi amic şi a plecat la Monaco. Din păcate nu am putut să îl însoţesc, pentru că era destul de important pentru mine să rezolv anumite lucuri.

Nu a fost nepărat o vacanţă, ci o întâlnire de afaceri. Cât despre relaţia mea cu el, nu vreau să mai dau detalii. Prefer să nu mai vorbesc despre lucrurile personale. Mă voi axa mai mult pe cele profesionale, pentru că acestea sunt mai importante în momentul de faţă”, a declarat bruneta pentru sursa citată.

Citeşte şi:

Celine Dion a decis! Artista a ales Arena Națională pentru concertul de anul viitor, de pe 29 iulie. Cât costă și când se pun biletele în vânzare

Un reputat profiler care lucrează pentru Europol și FBI explică riscurile la care sunt supuși copiii și tinerii pe net. Unde se termină libertatea și unde începe protecția?

Atletul Albanez! Pravălia de dulciuri cu nume ciudat, singura afacere privată care a rezistat regimului comunist. Ceaușescu a băut aici bragă cu Charles de Gaulle!

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală