Mama lui Marcel Toader şi fiul acestuia, Maximilian, se pregătesc să îi facă parastasul de 40 de zile. La pomană va fi prezent şi fratele mai mare al lui Marcel Toader, George Toader, care nu a putut veni la înmormântare pentru că se afla în voiaj pe mare, fiind marinar.

Vor fi două pomeni, una în data de 7 septembrie, la București, iar alta peste două săptămâni la Constanța.

”Vom face două parastase. Unul aici la Bucureşti, unde vor fi prezenţi prietenii şi cunoştinţele lui, cu mâncărurile preferate ale tatei: ciorbă de cocoş şi fripturi. Pe 14 septembrie, pentru că este zi de post, voi face pomenirea împreună cu bunica la Constanţa, cu mâncare de post.

Vom merge la biserică, iar atunci va fi prezent şi fratele tatălui meu, George, care din păcate nu a ajuns la înmormântare. El este navigator şi i-a fost imposibil să vină acasă la timp”, a declarat fiul lui Marcel Toader, Maximilian, pentru click.ro.

Marcel Toader a încetat din viață în data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani. Omul de afaceri a făcut infarct în timp ce se afla la masă cu avocatul său. Marcel Toader a fost înmormântat în data de 7 august, la Cumpăna, în județul Constanța.

Citeşte şi:

Mesajul dur al Dianei Bișinicu după înmormântarea lui Marcel Toader. „Unde au dispărut, nașule, cei cu care făceai petreceri până dimineața?”

Anamaria Ferentz despre moartea fostului ei soț, Marcel Toader. „Sincer, m-a afectat. Nu știu de ce, probabil pentru că orice om care trece prin viaţa noastră lasă acolo o amprentă”

Fiul lui Marcel Toader, despre cum a aflat de moartea afaceristului. „A venit poliţistul la mine şi mi-a spus: Condoleanţe”

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută