MENIU CAUTĂ
22 Mar. 2018 09:42

Ce spune Delia după ce a fost surprinsă la o clinică de fertilizare. A lămurit lucrurile

Distribuie

De curând, Delia a fost surprinsă la o clinică de fertilizare, motiv pentru care toată lumea a crezut că aceasta a mers acolo pentru a face tratament să rămână însărcinată.

Delia, care și-a amânat concertul de la Sala Palatului, este considerată una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România.

Delia, care are un dressing cu totul impresionant, a fost văzută recent la o clinică de fertilizare din Capitală, iar de aici au apărut zvonuri că aceasta încearcă să rămână însărcinată.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Delia a lămurit lucrurile și a explicat exact care a fost motivul pentru care a mers la clinica respectivă.

„Am timp pentru mine. Sunt fericită că am timp pentru mine. În general, nu plec nicăieri de Paşte. Nu vreau să plec când pleacă toată lumea. Bucureştiul este cel mai frumos când e liber. Sper să avem o vreme frumoasă. Când eram mică, de Paşte aveam haine speciale. Atunci aşteptam cu drag să purtăm o anumită bluză. Ieşeam afară şi ciocneam ouă…

Dacă nu eram cântăreaţă, spun sincer că puteam să fiu şi un simplu instrumentist. În şcoală m-am pregătit pentru pedagogie… Oana este tot Oana, doar că o variantă mai îmbunătăţită. Micuţa surorii mele m-a făcut să fiu fericită. A fost o trăire intensă pentru mine. Nu e o artă să schimbi un scutec. Te obişnuieşti. Viaţa îţi dă timp să te obişnuieşti cu toate…

Am fost să îmi fac un simplu control. Toată lumea trebuie să meargă să îşi facă analizele. Nu trebuie să mergi la doctor în cazuri extreme. Am fost să-mi fac analize de bun simţ. Nu mergi la doctor doar atunci când eşti însărcinată”, a declarat Delia, care este căsătorită cu Răzvan Munteanu.


Citește și: VIDEO/ Vom plăti rate mai mari, iar leul va deveni mai slab. Previziuni sumbre ale analiștilor financiari


 

Citește mai multe despre sarcină pe Libertatea.

Comentarii