Mergi direct la conținut »
Ce spune fosta nevastă a lui Mihai Constantinescu despre actuala parteneră de viață a acestuia. "Și-a întrerupt orice activitate"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune fosta nevastă a lui Mihai Constantinescu despre actuala parteneră de viață a acestuia. "Și-a întrerupt orice activitate"

Ce spune fosta nevastă a lui Mihai Constantinescu despre actuala parteneră de viață a acestuia. „Și-a întrerupt orice activitate”

Fosta soție a îndrăgitului artist Mihai Constantinescu are numai cuvinte de laudă la adresa actualei partenere de viață a solistului. Simona Secrier.

De Dana Aramă,

Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai Constantinescu, a vorbit din nou despre starea de sănătate a artistului.

„Este conectat la aparate. Mihai reacţionează bine,  sunt şi organisme care resping aparatele. Inclusiv medicii sunt într-un moment de aşteptare. Eu nu am putut să îl văd, pentru că nu ni se dă voie. Miercuri, Simona a intrat zece secunde la el, pentru că se află într-o cameră sterilă”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru click.ro.

Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa actualei partenere de viață a lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier.

„Simona este devastată. Ea este omul devotat care îl iubeşte enorm. De aproape un an, şi-a întrerupt orice activitate ca să îi fie alături lui Mihai. Avea un serviciu cu program zilnic, însă i-a păsat mai mult de Mihai”, a mai spus ea.

Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, după ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu are la activ două operaţii pe cord: în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, fiind internat la Spitalul Universitar București.


Citește și:

VIDEO | Regizorul Corneliu Porumboiu, în cursa pentru Palme d’Or: „Se fac foarte multe filme în ziua de astăzi. S-a democratizat cumva arta aceasta”

 

 
 
Close
Close
Închide