Mergi direct la conținut »
Ce spune Ioana Filimon despre cel mai mare complex al său. "Îi înțeleg pe cei care  mă acuză că am operații estetice, dar să se pună în locul meu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Ioana Filimon despre cel mai mare complex al său. "Îi înțeleg pe cei care mă acuză că am operații estetice, dar să se pună în locul meu"

Ce spune Ioana Filimon despre cel mai mare complex al său. „Îi înțeleg pe cei care mă acuză că am operații estetice, dar să se pună în locul meu”

Ioana Filimon a afirmat că a fost multă vreme complexată de faptul că are buzele prea mari.

De Dana Aramă,

 

Ioana Filimon, fostă concurentă la show-ul Ferma, a fost prezentă în platoul emisiunii pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV. Fosta Miss România2016  a vorbit despre complexul pe care l-a avut foarte multă vreme, și anume că are buzele prea mari.

„Buzele mele sunt 100% la 100% naturale. Chiar eram complexată că le aveam aşa când eram mică. Îi înţeleg într-un fel pe cei care mă acuză că am operaţii, dar să se pună în locul meu, chiar nu a fost uşor să fii mică şi să ai aşa un complex. Acum îmi place şi mie, dar până acum patru, cinci ani, nu mă dădeam cu nimic pe buze”, a declarat Ioana Filimon.

Miss România 2016 a mărturisit că are implanturi la sâni, dar că în rest e naturală, fără nicio altă intervenţie.

La aceeași emisiune, Ioana Filimon a explicat că a reușit să se facă cunoscută prin forțele proprii.

„Provin dintr-o familie modestă. În plus, nu m-a sprijinit niciun model cu bani”, a afirmat ea.


Citește și:

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

Close
Închide
  Close