De Dana Aramă,

Monica Gabor este stabilită de foarte mulți ani în America, acolo unde locuiește împreună cu iubitul ei, omul de afaceri chinez Mr. Pink. Fiica sa și a omului de afaceri irinel Columbeanu, a fost de multe ori la mama sa în vizită, în America, acolo unde și-a cunoscut și fratele vitreg, Anthony, fiul lui Mr. Pink.

Irina Columbeanu și-a manifestat dorința de a se muta în America alături de mama sa.

Într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro, Monica Gabor a explicat ce părere are iubitul ei, omul de afaceri Mr. Pink, despre acest lucru.

„Păi, de-abia aşteaptă să se mute Irina aici… De obicei gătim, ne jucăm, mergem la piscină, facem totul îm­preună. Şi e frumos, avem o familie. Numai că, pentru Irina, familia asta a fost doar în vacan­ţe, iar ea o vrea pentru mai mult timp, ceea ce e firesc.

I-am spus că, pentru a putea rămâne, trebuie să facem totul ca la carte, cu viză, cu tot felul de lucruri… Ne este amândurora foar­te, foarte greu, dar ne vom întâlni în iulie”, a declarat Monica Gabor.

„Ei îi place foarte mult în America. Anul trecut, când a venit la noi, pur şi simplu n-a mai vrut să plece. Aici se simte acasă şi simte că are o familie, îl numeşte pe Pink „daddy“, deşi eu nici­odată nu i-am spus să îi spună aşa – nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei.

Totuşi, la ea a venit în mod natural, e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute în America. Dar i-am spus că trebuie să se consulte şi cu tatăl ei pentru că, la urma urmei, Iri a crescut-o și a făcut şi face mari sacrificii pentru ea”, a mai spus ea”, a mai spus vedeta.


Citește și: Ministrul Muncii confirmă că Pilonul II de pensii va fi opțional. „Am aflat cu stupefacție că sunt și eu la Pilonul II”


 

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste