MENIU CAUTĂ

Ce spune Sânziana Buruiană despre faptul că-și alăptează fetița la trei ani. „Niciodată nu am încercat să opresc asta” | FOTO

Distribuie

Sânziana Buruiană își alăptează încă fiica, deși aceasta are trei ani și trei luni. Vedeta a făcut declarații în acest sens.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae ZulufCei doi au o fetiță, Izabela. Micuța a venit pe lume în anul 2016. Deși are trei ani și trei luni, Izabela este încă alăptată de mama ei.

Sânziana Buruiană a vorbit despre acest subiect pentru click.ro.


„Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme.

Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită.

Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”, a declarat Sânziana Buruiană pentru sursa mai sus-menționată.

Citește și: Fotbalul e pasiune, tot agricultura e baza! Țucudean își face abator, dar e supărat că nu prea găsește mână de lucru

 

Citește mai multe despre Sânziana Buruiană pe Libertatea.

Comentarii