MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 17:14

Ce i-a spus Gabriela Cristea unui tânăr abandonat de mamă la naștere. „Nu vreau să te rănesc într-un fel sau altul, dar…”

Distribuie

Gabriela Cristea a avut invitat, în ediția de vineri a show-ului matrimonial pe care îl prezintă, un tânăr care a fost abandonat de mamă la naștere. Vedeta i-a transmis un mesaj foarte clar acestuia.

 

Un tânăr care a fost abandonat de mama sa la naștere a venit în platoul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, moderată de Gabriela Cristea la Antena Stars, pentru a-și găsi jumătatea.

Povestea de viață a acestuia a impresionat-o pe Gabriela Cristea, care a ținut să-i tranmită un mesaj foarte clar concurentului, îndemnându-l să privească partea pozitivă a lucrurilor.

„Eu nu judec pe nimeni. Nu-mi permit să enunţ lucruri despre nicio persoană. Nu vreau să te rănesc într-un fel sau altul, dar uneori viaţa ne rezervă nişte surprize despre care noi nici măcar nu bănuim.

Femeia asta, mama ta, te-a adus pe lume. Chiar dacă te-a lăsat în maternitate, ea poate a considerat că o să-ţi fie mai bine în altă parte decât împreună cu ea. Eu cred că faptul că astăzi eşti aici şi vorbim, i se datorează într-o mare măsură şi ei.

Viaţa ta a fost a luat o turnură aparte de când te-ai născut, dar fii fericit că trăieşti, că eşti un bărbat cu coloană vertebrală. Nu trebuie să-i judecăm pe oameni pentru faptele pe care le fac ei într-un anumit moment pentru că nu am trăit ce au trăit ei atunci”, a spus moderatoarea, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță în primăvara anului viitor. Prezentatoarea de televiziune a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu mare scandal.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, emisiune TV, Mesaj, replică, tanar și te iubesc de nu te vezi pe Libertatea.

Comentarii