De Florian Gheorghe,

Artista a împărțit cele mai frumoase cântece lansate în lunga sa carieră muzicală copiilor săi, ce-i duc numele mai departe. Este vorba de Leontina Văduva, fiica sa cea mare, soprană de recunoaștere internațională, Camelia Ciobanu-Filip, cea alături de care marea artistă îți trăiește bătrânețile, în Los Angeles, Statele Unite, mezinul său Ionuț Dolănescu, dar și nora sa, Doinița Dolănescu.

Fiecare dintre cei trei copii a întegistrat alături de mama lor acest album unic, ce pune capăt lungii discografii a artistei care a dus cântecul popular românesc pe toate meridianele lumii și care a refuzat, până la încheiera carierei sale, să mimeze că-și cântă melodiile la televiziuni ori spectacole.

Doinița și Ionuț Dolănescu (stânga) alături de Maria Ciobanu și Camelia Filip Ciobanu (dreapta)

„Mama ne-a lăsat nouă muzica sa de aur, și suntem conștienți de acestă moștenire. Toți cei ce au îndrăgit-o ne pot auzi alături de ea, în primul rând ca nume școlite de marea Maria Ciobanu, căci, dincolo de școlile de muzică pe care le-am urmat, mama ne-a fost cea mai bună și practică profesoară”, ne-a declarat Ionuț Dolănescu, în așteptarea acestei amintiri muzicale de colecție.

Retrasă în California, unde se bucură de nepoți, chiar dacă nu mai cântă marea artistă româncă continuă să urmărească activitațile muzicale ale comunității române fiind membru de marcă al acesteia.

CITESTE SI:

VIDEO | Actorul Alexandru Pop a intrat în pielea Vărului Săndel. Și-a chemat invitații la țară, i-a descălțat și i-a lăsat fără telefoane mobile

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase