De Florian Gheorghe,

“M-am născut în satul Lozna, Sălaj, un loc magic și atemporal, iar la  Plătărești, Călărași, satul unde am ales să mă mut, departe de zarva Bucureștiului, am reușit să refac și să simt confortul pe care îl simțeam în copilărie, la țară. De aceea i-am chemat pe toți cei dragi mie în ograda mea”, ne spune mândru actorul școlit de George Ivașcu și regretatul Emil Hossu.

“Au ținut să-mi amintească faptul că am împlinit 46 de ani, mulțime de prieteni din lumea artistică, îi amintesc pe Raoul, Tinu Veresezan, Lorena, au fost și mulți ce au acceptat să vină-n ogradă, în special Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, formația Cocoșu Roșu alături de care am horit, ca la țară”, se amuză pitorescul Văru Săndel din emisiunile muzicale folclorice.

FOTO: Varu’ Sandel alături de Maria Dragomiroiu în curtea casei sale de la țară

Horă în jurul piscinei

Petrecerea sa aniversară câmpenească s-a soldat cu o horă între pomii săi fructiferi și piscina din curte, arșița au domolit-o cu apă din fântâna casei, iar la masă au fost puse doar produse originale din satul situat la circa 30 de kilometri de București unde actorul și-a găsit liniștea.

“Aproape în fiecare weekend sunt plecat, la filmări, la teatru, la diverse spectacole publice. M-am bucurat să mai stau și pe acasă, dar mai ales să am și prieteni alături. Sigur s-au simțit cu toții, dacă nu bine, mai relaxați, căci, în loc de dress code, i-am rugat doar să-și lase telefoanele mobile într-o cutie, la intrare”, ne spune despre condiția pe care a cerut-o invitaților săi actorul ce a jucat alături de Alin Panc și Cosmin Seleși în “Pup-o, mă!”, film ce se bucură de mare succes.

CITESTE SI:

Saga motoarelor lui Cristi Hrubaru: “Am început cu o sovietică de 130 kg, acum am o americancă de peste 400 kg”

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare