Mergi direct la conținut »
Cea mai înduioșătoare înregistrare cu Marius Țeicu și fiica lui, Patricia. Îți dau lacrimile | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cea mai înduioșătoare înregistrare cu Marius Țeicu și fiica lui, Patricia. Îți dau lacrimile | VIDEO

Marius Țeicu, unul dintre cei mai prolifici compozitori din lumea muzicii ușoare românești, trece priin momente grele, după ce fiica sa, Patricia, a încetat din viață.

De Dana Aramă,

Patricia Țeicu a încetat din viață la vârsta de 40 de ani.  Ea s-a luptat cu leucemia luni la rând. Patricia este căsătorită cu actorul Dan Rădulescu și au împreună doi copii, Andrei  şi Casandra.

Marius Țeicu avea o relație cu totul specială cu regretata lui fiică. De altfel, una dintre cele mai emoționante înregistrări  făcute de compozitor stă dovadă în acest sens. Înregistrarea respectivă datează din urmă cu foarte mulți ani, când Patricia era doar o copilă. Marius Țeicu, patricia și soția compozitorului, Rodica, au apărut împreună la o emisiune de divertisment de la Televiziunea Națională.


Te-ar putea interesa și: “Psihiatria“ din Sănătate obligă un copil bolnav de cancer să urce în avion, deși va muri în timpul zborului


„Am avut şansa să o întâlnesc pe Rodica, viitoarea mea soţie, în vara anului 1974. A fost cu adevărat o iubire la prima vedere. Până atunci, credeam că aşa ceva este de domeniul poveştilor, dar iată că, într-adevăr, s-a întâmplat!”, spunea Marius Țeicu despre soția sa.


Citește și: EXCLUSIV/ Fuego: ”Așa cum casa părintească nu se vinde, n-aș putea să vând apartamentul părinților mei, chiar dacă nu mă voi muta acolo vreodată”


 

Close
Închide
  Close