Mergi direct la conținut »
Cea mai mare dorință a Andreei Berecleanu. "A fost greu după ce mi-am pierdut tatăl"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cea mai mare dorință a Andreei Berecleanu. „A fost greu după ce mi-am pierdut tatăl”

Andreea Berecleanu și-a aniversat ziua de nume pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei. Vedeta a explicat, la o emisiune de televiziune, care este cea mai mare dorință a sa.

De Dana Aramă,

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu, care este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan, a avut parte de o mulțime de surprize de ziua ei de nume.

Andreea Berecleanu, care are o relație extrem de apropiată cu mama sa, l-a pierdut anul acesta pe tatăl ei, iar durerea după dispariția acestuia o resimte și acum.

Prezentatoarea de televiziune a acordat un interviu pentru o emisiune de la Antena Stars, în care a povestit despre cea mai mare dorință a sa.

„Vă mulţumesc pentru urări, la mulţi ani tuturor care îşi sărbătoresc ziua. E un sfânt care mă ocroteşte, îl simt!”, a declarat Andreea Berecleanu.

„Azi am încercat să împărţim timpul, am stat cu copii mei, dar am fost şi la job. Şi azi şi mâine voi fi plină. Este important să pregătim materiale. Va fi un an liniştit, vacanţa mea se va numi linişte.

Anul acesta a fost greu după ce mi-am pierdut tatăl şi vreau linişte, asta îmi doresc. Azi am ieşit cu copiii şi cu Constantin să ciocnim un pahar de şampanie. Nu am dorinţe arzătoare, eu nu cer, mi se oferă şi aici mă refer la Dumnezeu.

Îmi doresc ce ne dorim cu toţii, lucruri fireşti, linişte, iubire. Asta am primit şi eu de la părinţii mei”, a mai spus vedeta de televiziune în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars.


Citește și: EXCLUSIV/O mămică a adunat în jurul ei 80.000 de producători. Fermierii on-line!


 

Close
Închide
  Close