Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cea mai sexy prezentare de modă! „Îngerii” au defilat în lenjerie intimă | GALERIE FOTO

Cea mai sexy prezentare de modă! „Îngerii” au defilat în lenjerie intimă | GALERIE FOTO

Cea mai sexy prezentare de modă a avut loc în Paris, unde modelele Victoria’s Secret au defilat în lenjerie intimă. Nume noi în lumea modellingului, precum Gigi Hadid, Bella Hadid și Kendall Jenner, s-au alăturat pe podium “veteranelor” Alessandra Ambrosio și Adriana Lima.

Grand Palais din Paris a fost scena pentru cea mai sexy prezentare de modă a anului. Zeci de modele în ținute incendiare au defilat pe podium, în aplauzele celor prezenți. Show-ul anual Victorias Secret este deja faimos și așteptat cu nerăbdare în fiecare an. Modelele celebre se pregătesc din timp pentru ca trupurile lor să nu aibă niciun defect, atunci când defilează în lenjerie intimă.

Anul acesta, tinerele Gigi Hadid (21 de ani), Bella Hadid (20 de ani), Kendall Jenner (21 de ani) au defilat în ținutele brandului de lenjerie intimă, alături de Alessandra Ambrosio și Adriana Lima, ambele în vârstă de 35 de ani. Pe lângă apariția vedetelor, Bruno Mars, Lady Gaga și The Weeknd au cântat pe podium, în timp ce vedetele defilau.


Un alt moment urmărit cu interes a fost apariția modelului Irina Shayk, despre care presa a scris că ar fi însărcinată. Informația nu a fost confirmată, iar Irina parcă și-a acoperit în mod strategic abdomenul la prima ei defilare pentru Victoria’s Secret.

Irina Shayk

Irina Shayk

Piesa centrală a show-ului a fost sutienul în valoare de 2,4 milioane de dolari, cu diamante și alte pietre prețioase. Acesta a fost purtat de modelul american Jasmine Tookes.

Sutien de 2,4 milioane de dolari, prezentare Victoria's Secret

NorthFoto

 
 
Close
Close
Închide