Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Gala ELLE Style Awards a ajuns la ediția a opta. Vedetele au acceptat provocarea de a adopta ineditul dress-code Punk. Lista câștigătorilor

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2019, cel mai spectaculos eveniment din industria de modă, beauty, muzică și lifestyle al anului, au fost desemnați marți seară, în cadrul unei gale spectaculoase care a avut loc la Palatul Parlamentului.

De Livia Lixandru,

UPDATE: Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2019 la cele 10 categorii:

Tibi Clenci a câştigat premiul pentru cel mai bun fotograf al anului

Cristina Săvulescu a fost desemnată cel mai bun designer

 Andra Ghinea – cel mai bun tânăr designer

Irinei Rimes, premiul pentru stil personal

Ștefania Ivănescu a fost desemnată cel mai bun model

Delia a primit premiul Best Female Artist

Alex Claudiu Sârghe a câştigat premiul Best Hairstylist.

Andra Manea, desemnată Best Make-up Artist

Premiul pentru cel mai bun brand românesc a revenit brand-ului Jolidon iar titlul Best Male Artist i-a revenit lui Smiley.

Simona Halep a primit premiul special ELLE Woman.

Trofeul, acordat de Revista ELLE împreună cu Hublot, i-a fost înmânat de Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei ELLE România, Georgianei Herda.

Gala Elle Style Awards 2019 a reunit vedete din România și specialiști din industria modei. Toţi cei prezenţi s-au bucurat să fie alături de revista ELLE, acceptând fără rezerve provocarea redacţiei de a adopta ineditul dress-code Punk.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

Printre invitați s-a numărat și Andreea Bălan, care a venit însoțită de soțul ei, George Burcea. Cei doi au atras atenția tuturor, mai ales că pentru această seară, vedeta a ales să îmbrace rochia de mireasă.

De asemenea, la Gala Elle Style Awards 2019 au strălucit pe covorul roșu Andreea Bănică, Andreea Antonescu și iubitul ei, Romanița Iovan, Sore, Adriana Chiper și mulți alții.

Revista Elle, care sărbătorește 22 de ani de existență, a pregătit, ca în fiecare an, un show de zile mari, la care cele mai populare vedete sunt premiate pe baza voturilor primite de la cititori.

Anul trect, Elle a integrat, în premieră, o categorie exclusiv masculină – Best Male Pop Artist – și o categorie dedicată designerilor de bijuterii – Best Jewelry Designer.

Elle a decernat premiile pentru cei mai buni dintre cei buni. Nominalizările la cele nouă categorii au fost făcute cu o lună în urmă, iar cititorii Elle au avut posibilitatea să-și voteze, pe site-ul revistei, favoriții.

Close
Închide
  Close