De Denisa Macovei,

Probabil că la baza înțelegerii dintre trupa alcătuită din actori din „Las Fierbinți” și cea formată din actori care performează pentru pici a stat dorința de a împăca și capra, și varza. În cazul nostru, și părinții, și copiii. Că dacă până acum doar românii adulți stabiliți la Londra aveau parte de distracție de 1 Decembrie, anul acesta vor avea și cei mici.

Grupurile vor apărea pe scena Indigo a Arenei O2, o locație în care au concertat artiști de renume din lume, de-a lungul vremii.

Întâi va performa Gașca Zurli, aflată la prima experiență londoneză de 1 Decembrie, de la ora 13.00. Părinții vor avea tot timpul să-și ducă prichindeii acasă și să-i lase cu bona, pentru a se întoarce la show-ul de stand-up susținut de Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait și Costi Diță, aflați pentru al șaselea an la Londra, pentru că spectacolul actorilor din “Las Fierbinți”, interzis celor sub 16 ani, începe la 18.30.

În ce privește prețul biletelor, cele mai ieftine sunt 11 lire pentru Gașca Zurli și 22 de lire pentru show-ul de stand-up, iar cele mai scumpe ajung, în ambele cazuri, la 41 de lire (pentru zonele de VIP). „Venim pentru al 6-lea an în Londra, cu un show nuclear și nu oriunde, ci la The O2 Arena! O să fie glume, glume, glume! Stand up comedy #6, sută la sută”, le promit „fierbințenii” românilor din Anglia.

Citeşte şi:

Oana Roman a spus adevărul despre divorțul celui mai bun prieten. „Ar fi vrut să apeleze și la un psiholog”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase