Mergi direct la conținut »
Chris Brown a fost dat în judecat de o femeie care spune că a fost violată în locuința artistului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Chris Brown a fost dat în judecat de o femeie care spune că a fost violată în locuința artistului

Chris Brown a fost dat în judecat de o femeie care spune că a fost violată în locuința artistului

Chris Brown a fost dat în judecat de o femeie care spune că a fost violată în locuința artistului. Victima susține că a participat la o petrecere organizată de cântăreț în casa sa din Los Angeles când a fost violată de rapperul Lowell Grissom Jr - aka Young Lo, scrie BBC News.

Avocatul femeii, care a deschis un process la Curtea Supremă de Justiție din Los Angeles, a catalogat incidental drept „unul dintre cele mai oribile cazuri” pe care le-a văzut.

Victima, care a droit să-și păstreze anonimatul a mers la un club de noapte pe 23 februarie anul trecut. „La un moment dat, clienta noastră a fost invitată să participe la un after-party la un studio de înregistrări unde urma să-I cunoscă pe Young Lo și Chris Brown”, a declarat avocatul Gloria Allred într-o conferință de presă.

Când a ajuns la petrecere i-a fost luat telefonul, iar când a droit să plece acasă I s-a spus că nu poate face acest lucru și că petrecerea se mută la casa lui Chris Brown. Cântărețul le-ar fi oferit oaspeților săi alcool, droguri ilegale și ar fi fost văzut cu arme.

Acolo, femeia care a deschis procesul susține că a fost violată de Young Lo și a fost agresată sexual de o altă femeie.

„Acesta este unul dintre cele mai oribile cazuri de asalt sexual pe care l-am văzut vreodată. Clienta noastră, Jane Doe, a fost grav traumatizat de ceea ce a fost forțată să trăiască”, a mai spus avocata femeii.

Chris Brown a fost implicate în mai multe scandaluri, cel mai cunoscut fiind cel din 2009 când a bătut-o pe Rihana, cea cu care avea o relație atunci.


Citește și: Cine e tatăl copilului Cameliei Potec. ”Sunt cel mai fericit. Viitorul ginere e serios, e militar”, spune socrul mic


Close
Închide
  Close