De Daria Maria Diaconu,

Gigi Becali se pregătește pentru una din cele mai speciale zile din ultimii ani: azi va avea loc nunta fiicei sale, Theodora, cu alesul ei, Mihai Mincu. Pentru acest eveniment special, Gigi Becali și ginerele au apelat la designerul Alexandru Ciucu pentru a le realiza costumele la comand[.

Astfel, Gigi Becali va purta azi un costum cu revere din mătase dintr-o țesătură specială, iar Mihai Mincu, ginerele omului de afaceri, a comandat trei costume cu detalii spectaculoase. Creatorul de costume Alexandru Ciucu a dat detalii despre creațiile pe care le vor purta Gigi Becali și ginerele său.

“Mă ocup de vestimentația domnului Becali de peste opt ani și sunt mândru de acest lucru pentru că este unul dintre clienții care știu cel mai bine să pună în valoare ținutele pe care le creăm. Pentru ziua nunții fiicei sale, Theodora, George Becali a ales să comande un costum cu revere din mătase dintr-o țesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din același material, este la două rânduri, cu șase nasturi, același model pe care îl poartă deobicei.

Ginerele, Mihai Mincu, are trei ținute pentru acest eveniment: un costum bordeaux cu vestă la două rânduri și nasturi aurii pentru cununia civilă, iar pentru cununia religioasă a ales un smoking ivoire cu revere din mătase și vestă neagră din cea mai prețioasa mătase brocart. Seara va purta un smoking negru, iar pantalonii vor avea vipușcă din mătase.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

Atât George Becali, cât și ginerele său au comandat pentru eveniment cămași din mătase cu plisee, făcut manual”, declară designerul Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu este, încă din anul 2010, furnizor al Casei Regale a Romaniei.

Alexandru Ciucu a realizat în ultimii ani vestimentații pentru MS Regele Mihai și ASR Principele Radu, precum și pentru președintele Klaus Iohannis. Principele Albert de Monaco, Regele Simeon al Bulgariei și mulți oameni de afaceri de pe Riviera Franceză se numără, de asemenea, printre cei care au purtat costume realizate la comandă de Alexandru Ciucu.

Citeşte şi:

10 lucruri personale pe care le-am învățat citind autobiografia lui Edward Snowden

DNA, pe urmele banilor luați de Alexandru Cumpănașu de la Ministerul Culturii. A primit 1 milion de lei pentru trei broșuri copy/paste din Wikipedia și Google

VIDEO | Eugen Teodorovici, comentarii deplasate la adresa unei jurnaliste: „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte, că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire