Mergi direct la conținut »
Cine a fost prima iubită a lui Ștefan Bănică Junior. A fost soția unui cunoscut prezentator TV de la noi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine a fost prima iubită a lui Ștefan Bănică Junior. A fost soția unui cunoscut prezentator TV de la noi

Cine a fost prima iubită a lui Ștefan Bănică Junior. A fost soția unui cunoscut prezentator TV de la noi

Ștefan Bănică a fost îndrăgostit, pe vremea când era elev, de o colegă. Ulterior, aceasta a fost căsătorită cu unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi.

De Dana Aramă,

Ștefan Bănică Junior a fost îndrăgostit, când era elev, de fosta soție a lui Cabral, Luana Ibacka. Aceasta din urmă a fost colegă de școală cu celebrul artist. Dragostea l-a inspirat pe artist să-i dedice fostei prezentatoarei tv o melodie, care îi poartă numele, „Luana”, şi care a apărut pe primul lui album, „Un actor, un rocknroll”.

„Să ştii că am fost cuminte la liceu. Sunt şi acum timid. Nu aveam tupeul să intru în vorbă cu o fată. Existau oracole, voi le făceaţi fetele! Mie mi-a făcut colega mea de care eram îndrăgostit în clasa a şasea, Luana Gârciag, pe numele ei de fată. Luana e fosta soţie a lui Cabral, căreia i-am făcut şi un cântec. Maximul relaţiei a fost că ea mi-a făcut mie un oracol.

Pe  atunci mergeai de mână cu fata la film, cam asta era. Bineînţeles că trebuia să ai ceva în comun cu ea. La vârsta aia te interesează ceea ce tu nu ai, sâni, forme, dar ce faci când nu ai nimic de comunicat, când nu schimbi două cuvinte. Îţi dai seama că nu mă interesau Pleşu şi Liiceanu. 

Cu calităţile din dotare se termina destul de repede! Atunci când mă plictiseam spuneam că sunt obosit şi întrebam dacă părinţii ei stiu unde se află”, i-a povestit Ştefan Bănică Andreei Esca la Europa FM despre prima lui dragoste, potrivit viva.ro.

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din industria muzicală din România. În plan personal, acesta a fost căsătorit de două ori și are doi copii. În prezent, Ștefan Bănică formează o familie cu cântăreața Lavinia Pîrvacei doi urmând să devină părinți anul viitor.

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”

 

Close
Închide
  Close