Mergi direct la conținut »
Adrian Năstase sărbătorește 32 de ani de căsătorie. Ce a spus fostul premier al României cu ocazia aniversării
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adrian Năstase sărbătorește 32 de ani de căsătorie. Ce a spus fostul premier al României cu ocazia aniversării

Adrian Năstase sărbătorește 32 de ani de căsătorie. Ce a spus fostul premier al României cu ocazia aniversării

Eveniment mare în familia fostului premier al României. Adrian Năstase și soția sa, Dana, au aniversat 32 de ani de mariaj.

De Dana Aramă,

Adrian Năstase, care recent și-a botezat nepoțelul, are parte de unul dintre cele mai fericite evenimente din viața sa.

Luni, 31 iulie, politicianul aniversează 32 de ani de mariaj cu Dana Năstase. Cei doi au împreună doi băieți, Andrei și Mihnea.

Pe 31 iulie 1985, Adrian Năstase s-a căsătorit cu Dana, fata lui Angelo Miculescu, ministru al agriculturii, viceprim- ministru al guvernului între 1975 şi 1981.

Înainte de mariajul cu Dana, Adrian Năstase a mai fost căsătorit cu Ilinca Bartolomeu, fata fostului ministru de externe al României, Grigore Preoteasa, decedat în tragicul accident de avion petrecut pe 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, lângă Moscova. Ilinca şi Adrian s-au cunoscut pe băncile facultăţii, ambii absolvind cursurile Universităţii Bucureşti.

Idila Ilincăi cu Adrian s-a concretizat în 1973 printr- o căsătorie care n-a rezistat decât un an, cei doi despărţindu- se rapid, dar rămânând prieteni.

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, fostul premier al României a scris un mesaj. Mesajul este însoțit de o fotografie în care Adrian Năstase apare alături de partenera sa de viață, Dana.

SURSE JUDICIARE: „Sorina Pintea a luat mită din postura de director de spital”
Recomandări

SURSE JUDICIARE: „Sorina Pintea a luat mită din postura de director de spital”

 

Sunt împreună la masă, în fața unui tort pe care se află numărul 32, exact anii de căsnicie pe care i-au petrecut cei doi împreună.

„Astăzi, Dana și cu mine am  sărbătorit 32 de ani de căsătorie. Alături de Andrei, Mihnea, Bianca și Corina”, a spus Adrian Năstase pe contul său de pe o rețea de socializare.


Citește și: EXCLUSIV/ Inna are iubit american, consideră Barcelona cea de-a doua sa casă, dar refuză să emigreze. ”Vreau să rămân cetățean român”


 

Close
Închide
  Close