MENIU CAUTĂ
23 Iun. 2017 11:34

Cine a îndemnat-o pe Ozana Barabancea să-și taie stomacul. Andreea Bălan a împins-o de la spate

Distribuie

Cine a îndemnat-o pe Ozana Barabancea să-și taie stomacul. Artista lirică a dezvăluit că Andreea Bălan a fost cea care i-a dat sfaturi.

Artista lirică Ozana Barabancea, care a avut oscilații de greutate de-a lungul anilor, a luat hotărârea de a-și opera stomacul, după ce a stat multă vreme pe gânduri.

Vedeta, care este jurat și antrenor de voce la emisiunea „Te cunosc de undeva”, a decis să spună cine este persoana care a fost lângă ea și a ajutat-o să ia decizia de a apela la respectiva intervenție chirurgicală.

 

Cine a îndemnat-o pe Ozana Barabancea să-și taie stomacul. I-a mulțumit Andreei Bălan chiar de ziua de naștere

Andreea Bălan, care vineri, 23 iunie, împlinește 33 de ani și a plecat într-o vacanță exotică, a fost cea care a fost alături de Ozana barabancea. Aceasta din urmă i-a mulțumit pentru sfaturi pe o rețea de socializare.

„Bună dimineața, dragilor ! Azi e ziua Andreei Bălan ! ????? Să îi trimitem o îmbrățișare și pupici nenumarați colegei mele de jurizare! La mulți ani cu iubire supremă și pace în suflet !!! Îți mulțumesc ca m-ai sfătuit să mă operez și m-ai îndrumat! Să ne vedem sănătoși și grațioși la filmări , draga mea dragă !:)??❤️?”, a scris Ozana Barabancea.

Citește mai multe despre micsorare stomac și operatie pe Libertatea.

Comentarii