De Denisa Macovei,

Chiar dacă relația lor era pe butuci de ceva vreme, abia acum o lună Claudia Pătrășcanu a răbufnit și a recunoscut public că nu mai formează un cuplu cu tatăl copiilor ei.

Faptul că Gabi Bădălău parcă aștepta cuvintele cântăreței pentru a-și vedea liniștit de relațiile lui extraconjugale, relații pe care i le-a reproșat însăși Claudiei, a determinat-o pe brunetă să nu mai lupte pentru această căsnicie, ci să-i pună capăt fără nici un pic de regret.

Așa se face că, deși Bădălău nu a dat-o afară din casa pe care o au împreună în Bolintin Vale – mai ales că el locuia mai mult în apartamentul din București -, fosta cântăreață nu a mai vrut să stea acolo.

Ironia sorții: casa în care s-a mutat a fost amenajată de Bădălău

Până la divorț și la stabilirea custodiei copiilor, Claudia s-a mutat în casa mamei sale din satul Lazu, aflat în comuna constănțeană Agigea. Interesant este că deși a căutat să plece cât mai departe de soț, casa mamei ei, în care s-a mutat, a fost amenajată cu ajutorul lui Gabi Bădălău pe vremea când formau un cuplu fericit! Tot Bădălău a ajutat-o pe să nu piardă garsoniera pe care o avea în București și pentru care făcuse credit la bancă.

Citeşte şi:

Cătălin Măruță a licitat două tricouri de campion cu 5.500 de euro la un eveniment caritabil. Racheta Simonei Halep a fost adjudecată cu 5.000 euro!

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite