Mergi direct la conținut »
Claudia Pătrășcanu, imagine de colecție alături de fiul ei. Cum au fost surprinși la primele ore ale dimineții
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Claudia Pătrășcanu, imagine de colecție alături de fiul ei. Cum au fost surprinși la primele ore ale dimineții

Claudia Pătrășcanu, imagine de colecție alături de fiul ei. Cum au fost surprinși la primele ore ale dimineții

Claudia Pătrășcanu și-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu o imagine emoționantă, în acre apare alături de băiețelul ei. O prezență extrem de discretă în ultima perioadă, Claudia și-a dedicat timpul familiei și a lăsat cariera muzicală pe locul doi. Chiar și așa, vedeta este fericită și se simte împlinită.

De Livia Lixandru,

„Buna dimineața…..Sper ca v -ati trezit zâmbind, la fel cum m- am trezit eu!”, a scris Claudia în dreptul fotografiei. Îmbrăcată într-o rochie albă, lejeră, și cu zâmbetul pe buze, Claudia a fost fotografiată alaturi de băiețelul ei, pe scările pline de flori, din interiorul locuinței.

13304985_1243464992353018_2788821341447842942_o

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut parte de o nuntă ca în povești weekend-ul trecut. Cei doi au radiat de fericire și s-au ocupat personal ca evenimentul să iasă perfect. Mirii au investit nu mai puțin de 80.000 de euro în decoraţiuni, ținute, artificii și multe surprize. În luna februarie, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au împlinit doi ani de când sunt împreună. Cei doi îndrăgostiți au aniversat doi ani de relație, în avans, la începutul anului, în Thailanda. Claudia și Gabi au împreună un băiețel în vârstă de un an.

Close
Închide
  Close