Mergi direct la conținut »
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău aveau probleme de câțiva ani! Cântăreață spera că al doilea copil îl va schimba
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău aveau probleme de câțiva ani! Cântăreață spera că al doilea copil îl va schimba

Claudia Pătrășcanu a decis să anunțe public că se desparte de tatăl copiilor ei, însă acest divorț nu a luat pe multă lume din showbiz prin surprindere. Prietenii și apropiații nu mai dădeau mari șanse acestei căsnicii încă de acum 5 ani.

De Denisa Macovei,

Claudia și Gabi s-au căsătorit religios în urmă cu 3 ani

Faptul că a anunțat că se desparte de Gabi Bădălău după 4 ani de căsnicie nu i-a șocat pe apropiații care știau dedesubturile relației. Se pare că acest mariaj a fost sortit eșecului încă de când cei doi au pășit în fața ofițerului de stare civilă! Nu este un secret că artista a rămas însărcinată chiar în prima lună de relație și că Bădălău a fost mai mult constrâns să o ia de soție. Claudia, pe de altă parte, știa că are de-a face cu un crai de Dorobanți și că va avea de furcă cu el, dar și-a asumat acest lucru și chiar a sperat că un copil îl va responsabiliza.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău aveau probleme de câțiva ani
Claudia și Gabi au împreună doi copii

Conform apropiaților, o perioadă lucrurile au mers bine între ei – se mutaseră din casa ministrului economiei, Nicolae Bădălău, în propria locuință, au făcut căsătoria religioasă, cu petrecere mare, și părea că Gabi a renunțat la escapade amoroase. Minunea nu a ținut însă prea mult și au început certurile dintre ei. Cântăreața nu a vrut să se despartă atunci, ci a încercat să mai dea o șansă relației, așa că a sperat că al doilea copil îl va schimba pe Gabi și-l va face să urmeze exemplul tatălui său, care are o căsnicie de peste 30 de ani. Lucrurile n-au mers însă așa, iar Claudia a pus punct relației cu o postare dură:

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni… renunț. Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută. Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei). Veți crește cu iubire și liniște… restul nu contează. Atât timp cât Dumnezeu ne va da sănătate, le putem face pe toate. M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul» meu. Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime”.

E diferență de aproape 10 ani între ei

Gabi Bădălău e mai mic cu aproape 10 ani decât Claudia. Când s-au cunoscut, el nu avea în plan întemeierea unei familii, ci dorea să mai bifeze pe lista cuceririlor încă o vedetă autohtonă. Din “palmaresul” lui fac parte Ramona Gabor, Andreea Mantea, Adelina Pestrițu.

Close
Închide
  Close