Mergi direct la conținut »
Claudia Pavel spune tot despre relația cu Cătălin Cazacu. "S-a lăsat să se înțeleagă că am făcut sex"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Claudia Pavel spune tot despre relația cu Cătălin Cazacu. "S-a lăsat să se înțeleagă că am făcut sex"

Claudia Pavel spune tot despre relația cu Cătălin Cazacu. „S-a lăsat să se înțeleagă că am făcut sex”

Claudia Pavel, fostă Cream, a fost prezentă în platoul unei emisiuni de la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Cătălin Cazacu.

De Dana Aramă,

Claudia Pavel a fost eliminată de la show-ul Exatlon România, acolo unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Pe durata participării la concursul respetiv, între Claudia Pavel și Cătălin Cazacu s-a legat o relație extrem de strânsă, pe marginea căreia s-au făcut numeroase speculații.

La o emisiune de televiziune de la Kanal D, Claudia Pavel a decis să spună excat care este relația dintre ea și Cătălin Cazacu.

”Este un subiect frumos, care s-a transformat într-un subiect grotesc. În ochii oamenilor, căci în realitate, totul e extraordinar. Ne cunoaştem dinainte de emisiune, de la întâlnirile pe care le aveam cu producţia. Este o relaţie foarte specială”, a afirmat cântăreața.

”Sigur că îmi este dor de Cătălin Cazacu. Suntem extrem de apropiaţi. Cred că s-a văzut din imagini. Au fost distorsionate imaginile, s-a lăsat să se înţeleagă că am făcut sex, dar nu s-a întâmplat asta. Vreau să se ştie că 24 din 24 de ore suntem filmaţi. Ne-am apropiat stând împreună. Dacă nu era el, n-aş fi rezistat. A fost lângă mine când mi-a fost frică. A fost o minune pentru mine. O să-i mulţumesc toată viaţa pentru cât bine mi-a făcut. Nu cred că putem da o definiţie a ceea ce este între mine şi Cătălin, pentru că nici noi nu ştim. Ne placem, cu siguranţă, dar mai mult decât faptul că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat, nu ştim. O să vedem când Cătălin va veni acasă. Dacă va continua povestea”, a mai spus ea.

Ce se întâmplă dacă Viorica Dăncilă vine la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Reacția lui Rareș Bogdan
Recomandări

Ce se întâmplă dacă Viorica Dăncilă vine la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Reacția lui Rareș Bogdan

Claudia Pavel a afirmat că nu știa despre iubita lui Cătălin Cazacu.

”Eu nu ştiam de existenţa acestei fete, el mi-a spus că e un om la fel de liber ca şi mine. Dacă exista cineva, poate că n-ar fi existat nici măcar aşa strângere de mână. Îmi place totul la el. E un băiat extraordinar, nu i-am văzut niciun defect. Îmi este extrem de drag de el, a fost atât de bun cu mine, că nu mi-am imaginat vreodată”, a încheiat Claudia Pavel.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. România se clatină: mafiile din politică sar la gâtul mafiilor din justiție


 

Close
Închide
  Close