Mergi direct la conținut »
Claudia Pavel spune tot despre relația cu Cătălin Cazacu. "S-a lăsat să se înțeleagă că am făcut sex"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Claudia Pavel spune tot despre relația cu Cătălin Cazacu. "S-a lăsat să se înțeleagă că am făcut sex"

Claudia Pavel spune tot despre relația cu Cătălin Cazacu. „S-a lăsat să se înțeleagă că am făcut sex”

Claudia Pavel, fostă Cream, a fost prezentă în platoul unei emisiuni de la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Cătălin Cazacu.

De Dana Aramă,

Claudia Pavel a fost eliminată de la show-ul Exatlon România, acolo unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Pe durata participării la concursul respetiv, între Claudia Pavel și Cătălin Cazacu s-a legat o relație extrem de strânsă, pe marginea căreia s-au făcut numeroase speculații.

La o emisiune de televiziune de la Kanal D, Claudia Pavel a decis să spună excat care este relația dintre ea și Cătălin Cazacu.

”Este un subiect frumos, care s-a transformat într-un subiect grotesc. În ochii oamenilor, căci în realitate, totul e extraordinar. Ne cunoaştem dinainte de emisiune, de la întâlnirile pe care le aveam cu producţia. Este o relaţie foarte specială”, a afirmat cântăreața.

”Sigur că îmi este dor de Cătălin Cazacu. Suntem extrem de apropiaţi. Cred că s-a văzut din imagini. Au fost distorsionate imaginile, s-a lăsat să se înţeleagă că am făcut sex, dar nu s-a întâmplat asta. Vreau să se ştie că 24 din 24 de ore suntem filmaţi. Ne-am apropiat stând împreună. Dacă nu era el, n-aş fi rezistat. A fost lângă mine când mi-a fost frică. A fost o minune pentru mine. O să-i mulţumesc toată viaţa pentru cât bine mi-a făcut. Nu cred că putem da o definiţie a ceea ce este între mine şi Cătălin, pentru că nici noi nu ştim. Ne placem, cu siguranţă, dar mai mult decât faptul că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat, nu ştim. O să vedem când Cătălin va veni acasă. Dacă va continua povestea”, a mai spus ea.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

Claudia Pavel a afirmat că nu știa despre iubita lui Cătălin Cazacu.

”Eu nu ştiam de existenţa acestei fete, el mi-a spus că e un om la fel de liber ca şi mine. Dacă exista cineva, poate că n-ar fi existat nici măcar aşa strângere de mână. Îmi place totul la el. E un băiat extraordinar, nu i-am văzut niciun defect. Îmi este extrem de drag de el, a fost atât de bun cu mine, că nu mi-am imaginat vreodată”, a încheiat Claudia Pavel.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. România se clatină: mafiile din politică sar la gâtul mafiilor din justiție


 

Close
Închide
  Close