Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Concurenți de meserie! Reality show-urile le-au deschis porți și le-au pavat drumul spre celebritate

Concurenți de meserie! Reality show-urile le-au deschis porți și le-au pavat drumul spre celebritate

Reality show-urile, indiferent de natura lor, au un mare impact la public, dovadă că telespectatorii rămân fideli acestui format chiar dacă de multe ori găsesc aceiași participanți la emisiuni diferite, pe posturi concurente. Profitând de impactul acestor emisiuni, mulți și-au construit pas cu pas statutul de vedete, unii de la prima apariție, alții după ce au făcut turul posturilor de televiziune, devenind concurenți de meserie.

De Denisa Macovei,

Cel care nu a ratat niciun reality show, făcând efectiv turul emisiunilor de televiziune de gen din România, este de departe Vladimir Drăghia. Culmea este că pe cele mai multe le-a și câștigat, având, pe lângă o condiție fizică ce îi permitea să ducă la bun sfârșit toate probele, și suport din partea telespectatorilor, care îl votau de fiecare dată, ajutându-l să rămână în competiția pentru marele premiu. Înainte de „Exatlon” (Kanal D), emisiune pe care a câștigat-o și la finalul căreia a anunțat că se retrage din postura din concurent, Vladimir Drăghia a participat la: „Ferma vedetelor” (PRO TV), „Burlacul” (Antena 1), „Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV), „Șerifi de România” (Antena 1), ”Spash! Vedete la apă” (Antena 1).

De la ispite, la concurenți

După mai multe sezoane la „Insula Iubirii”, acolo unde au jucat rolul de ispite, însă fără a râvni la un premiu, Maria Ilioiu și Andi Constantin au schimbat postul, au trecut de la Antena 1 la Kanal D, și acum fiecare dintre ei speră să vină acasă cu marele premiu, în valoare de sute de mii de lei. Dacă pe Maria admiratorii o pot vedea în curând concurând pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România”, Andi a plecat deja în Republica Dominicană, acolo unde se filmează „Survivor România”, pentru a  demonstra că are și aptitudini sportive, nu doar de cuceritor.

Anonimă la „Supraviețuitorul”, vedetă la „Ferma. Un nou început”

Pe Otniela Sandu puțini și-o aduc aminte de pe vremea când a participat la „Supraviețuitorul” (PRO TV), asta și pentru că show-ul nu s-a numărat printre cele mai urmărite emisiuni ale postului. Tânăra s-a făcut remarcată anul trecut la „Ferma. Un nou început”, unde a atras atenția atât prin prisma aspectului fizic, cât și pentru că ajungea, inevitabil, la dispute cu diverse concurente. În momentul de față, Otniela a rămas în atenția publicului, și, profitând de acest lucru, tânăra încearcă să-și creeze un drum în actorie.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

Diana Belbiță, de la 30 de grade la -20

Nici nu terminase bine cu „Exatlon” (Kanal D), că Diana Belbiță a acceptat să concurenze într-un alt reality show, „Ferma. Un nou început” (PRO TV). Diana câștigase admirația telespectatorilor încă de pe vremea când filma în Republica Dominicană, însă participarea la „Ferma” i-a scos la lumină și o altă latură, mult mai sensibilă.

Iulian Pîtea, concurentul cu cea mai mare priză la public

Dacă la „Supraviețuitorul” a trecut aproape neobservat, Iulian Pîtea a fost concurentul cu cea mai mare priză la public de la „Exatlon”, cel puțin la publicul de sex feminin. Atât de bine a profitat de prezența la o emisiune-concurs, încât, după ce a fost eliminat din competiție, producătorii l-au dorit în continuare pe micul ecran, astfel că Iulian a primit oferta de a prezenta emisiunea „Fan Arena” alături de Lili Sandu.

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului ”Matei Balș”, despre primul român infectat de coronavirus
Recomandări

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului ”Matei Balș”, despre primul român infectat de coronavirus

 

Marius Crăciun a ratat „Ninja Warrior”, dar a câștigat „Ferma”

Marius Crăciun este printre cei care nu și-au dorit să obțină celebritatea la TV, dovadă că, indiferent de show-ul la care a participat, nu s-a străduit să iasă în evidență. Cu toate acestea, publicul l-a remarcat imediat chiar dacă a fost cel mai tăcut concurent. Sportivul se numără printre puținii câștigători ai unei emisiuni de maximă audiență care nu au profitat de pe urma premiului cel mare și nu au făcut turul emisiunilor TV în căutarea celebrității.

Grațiela Duban vrea să arate că este o supraviețuitoare

Aflată mult timp în umbra soțului ei, Andrei Duban, Grațiela a decis să arate că este o supraviețuitoare și a plecat în Republica Dominicană cu speranța de a lua marele premiu de la „Survivor”. Actrița a făcut o impresie bună încă de pe vremea când a participat la „Ferma vedetelor”, câștigând atunci atât simpatia telespectatorilor, cât și capital de imagine.

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României
Recomandări

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României

 

Alexandra Matei s-a reîntors în Filipine

Dacă la prima experiență în Filipine, în show-ul „Supraviețuitorul”, Alexandra Matei nu a avut prea multe de arătat, fiind eliminată din concurs după două luni, la cea de-a doua speră să fie mult mai vizibilă. Alexandra s-a înscris la „Asia Express” (Antena 1) alături de mama ei, cântăreața Nico, și speră ca, după 4 ani de la prima apariție la un reality show, lumea să-și mai amintească de ea și, de acum înainte, să nu mai fie doar… „fiica lui Nico”.

Close
Închide
  Close