Mergi direct la conținut »
Connect-R și Misha, înțelegere secretă înainte de despărțire. Nu se afișează însoțiți în public și nu se atacă în presă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Connect-R și Misha, înțelegere secretă înainte de despărțire. Nu se afișează însoțiți în public și nu se atacă în presă

Connect-R și Misha, înțelegere secretă înainte de despărțire. Nu se afișează însoțiți în public și nu se atacă în presă

Despărțiți în fapt anul trecut, Connect-R și Misha au dezvăluit abia vara aceasta că au divorțat. Ce i-a ajutat să țină departe de ochii tuturor faptul că nu mai formează un cuplu? O înțelegere secretă.

De Petre Dobrescu,

În august, sătul să explice lumii de ce tot apare singur în public și să scuze absența soției de la brațul său, Connect-R a recunoscut că el și Misha nu mai sunt căsătoriți. De ceva vreme chiar. Cei doi cântăreți au reușit un lucru extrem de rar în showbiz. Și anume să țină secret faptul că s-au separat mai bine de un an! Totul, datorită unei înțelegeri respectate până acum cu strictețe de amândoi.

Înainte să semneze la notar actele prin care au redevenit burlaci, Connect-R și Misha au stat îndelung de vorbă despre viața lor de după separare și mai ales despre cum o va afecta asta pe fetița lor, Maya. Au convenit împreună, pentru binele micuței, două lucruri: să nu se afișeze în public cu noi cuceriri și să nu se vorbească de rău în interviurile acordate în presă. Așa se explică aparițiile lor extrem de cuminți și tăcerea amândurora pe tema despărțirii.

În prezent, când merge la zile de naștere ale prietenilor sau la alte evenimente, Connect-R e singur sau înoțit de câte un amic sau de un coleg de trupă. Iar Misha s-a dedicat creșterii fetiței și, potrivit apropiaților, nu se vede, cel puțin deocamdată, într-o altă relație.

Cântărețul ar suferi în tăcere

Connect-R este cel care-și întreține în continuare familia și are grijă ca Mayei să nu-i lipsească nimic. Apropiații spun că artistul încă ar suferi din pricina divorțului. Se pare că nu el ar fi pus problema separării, ci Misha, din pricina deselor neînțelegeri în cuplu. Connect-R și-ar mai fi dorit un copil, tot cu Misha, iar visul lui s-a spulberat, odată cu despărțirea de frumoasa cântăreață.

CITEȘTE ȘI:
ANALIZĂ | ANAF le trimite scrisori tinerilor însurăței. Fiscul vrea să „torni” muzicienii de la nuntă, nu și preoții

 

Close
Închide
  Close