Mergi direct la conținut »
Corina Caragea, mamă de rezervă pentru sora ei mai mică: "Trebuia să mă duc la școală, la ședința cu părinții"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Corina Caragea, mamă de rezervă pentru sora ei mai mică: „Trebuia să mă duc la școală, la ședința cu părinții”

Când va avea copii, Corina Caragea se va descurca de minune. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV și-a exersat calitățile de mamă pe sora mai mică, Alexandra, căreia i-a fost al treilea părinte. Frumoasa brunetă ne-a povestit cât de tare i-a “încurcat” adolescența “pitica” familiei.

De Andreea Romaniuc Archip,

Corina, 36 de ani, și Alexandra, 28 de ani, au firi diferite. Una e celebră și se simte ca peștele în apă atunci când toți ochii sunt pe ea, cealaltă preferă să rămână în spatele camerelor de luat vederi.

Relația lor, foarte strânsă, e firească, de vreme ce Corina, înainte de a-i fi soră Alexandrei, i-a fost un fel de mamă de rezervă, în copilărie. Cu părinții plecați la lucru, mezina familiei era în grija ei de dimineață până seara!

„Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală, să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții. Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam, și ea la fel, voia, nu voia să mai aibă un părinte… Așa e când ai o soră”, a povestit, pentru Libertatea, Corina Caragea.

La 14 ani au început certurile

Liniștea dintre surori s-a stricat un pic când mezina a crescut. Alexandra și-a amintit, amuzată, de perioada în care garderoba surorii mai mari devenise atractivă pentru ea. “Mă țineam după ea, îi luam din haine, ne certam, aveam 14-15 ani”, ne-a dezvăluit Alexandra Caragea. “Acum i le dau de bunăvoie!”, a completat vedeta PRO TV.

Între Alexandra și Corina caragea există o diferență de 8 ani

Locuiesc foarte aproape una de cealaltă

Azi, cele două se înțeleg perfect, iar zilele trecute au venit împreună la cinema, la avanpremiera comediei „Ticăloasele”. Au ales însă drumuri diferite în viață: „Lucrez într-un departament juridic, deci, nici o legătură cu domeniul ei”, ne spune Alexandra.

Calendarul redeschiderii Europei turistice. Când și ce țări îi așteaptă pe români? Din 3 iunie, Italia primește cetățeni din UE fără carantină
Recomandări
Calendarul redeschiderii Europei turistice. Când și ce țări îi așteaptă pe români? Din 3 iunie, Italia primește cetățeni din UE fără carantină
 

Legătura există însă când vine vorba de locuință. Cele două au avut grijă să-și caute case în același cartier, ca să nu fie prea departe una de cealaltă! „Locuim foarte aproape una de alta, la o aruncătură de ochi, nici măcar de băț. Deci sunt și acum cu ochii pe ea! Glumesc”, spune Corina.

Foto: Unica


Citește și:

Mircea Cărtărescu, numit de El Pais „un fenomen editorial în consolidare în Spania”. Scriitorul român, invitat la deschiderea festivalului „Noaptea cărţilor” din Malaga

Close
Închide
  Close