MENIU CAUTĂ
19 Ian. 2017 11:07

Cornel Păsat o atacă grav pe Oana Roman. „Să nu mă facă să spun public”

Distribuie

Cornel Păsat o atacă grav pe Oana Roman. Cei doi sunt la cuțite după ce vedeta a făcut o declarație care l-a deranjat pe dansator.

Oana Roman a trăit o poveste de dragoste cu dansatorul Cornel Păsat timp de șapte ani. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă la altar, relația lor s-a sfârșit.

Fiica fostului premier al României, Petre Roman, este căsătorită, în prezent, cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela.

Cornel Păsat o atacă grav pe Oana Roman: „Mi-a crescut brusc tensiunea când am auzit”

 

Recent, Cornel Păsat a fost deranjat de o declarație făcută de fosta lui iubită, care a explicat că motivul despărțirii lor a fost faptul că el își dorea copil, iar ea nu, la acea vreme.

„Și-a dorit foarte mult un copil, eu atunci nu. Și ăsta a fost motivul pentru care, până la urmă, ne-am despărțit. Motivul pentru care el a căutat o altă viață. Din păcate pentru el, nu și-a împlinit acest vis nici astăzi', a afirmat, în urmă cu câteva zile, Oana Roman la emisiunea realizată de Dan Capatos la Antena 1.

Invitat la o emisiune de la Kanal D, Cornel Păsat, care acum este căsătorit cu Bianca, a atacat-o dur pe fosta lui iubită, ciriticând-o pentru afirmațiile pe care aceasta le-a făcut.

„Știe că mă chinui de cinci ani să fac un copil și că ăsta e un subiect sensibil pentru mine. Mi-a crescut brusc tensiunea când am auzit. A zis din păcate pentru mine, nu că-i pare rău. Eu cunosc foarte bine subtilitățile și răutățile Oanei. Mă deranjează că se bucură că încerc să fac un copil și nu am. O să-mi dea Dumnezeu și mie un copil.

Suferă de amnezie sau are niște răutăți, vrea să denatureze adevărul și nu vrea să-și asume trecutul. Eu și ea știm foarte bine de ce ne-am despărțit. Noi suntem vinovați, în primul rând. Noi știm de ce. Sper să nu mă facă să spun public de ce.

Nu e prima dată când spune că soția mea s-ar fi băgat între noi. Mereu a înțepat-o cu câte ceva, dar, de fapt, mă înțeapă pe mine. Nu înțeleg de ce m-a lovit. Ea are probleme grave și nu trebuie să vorbească despre soția mea și despre copilul pe care încă nu-l am. Nu cred că Oana mai are sentimente pentru mine. Relația noastră s-a terminat acum 11 ani. Oana ar trebui să nu mai creadă că toată lumea îi aparține ei”, a răbufnit Cornel Păsat la emisiunea de la Kanal D.

Comentarii