MENIU CAUTĂ

Cristi Brancu: „Moldovencele au succes pentru că sunt deștepte, frumoase și foarte orientate în viață”

Distribuie

„Emoțiile nu exclud idea de a fi pregătit! Cred că niciun viitor tată nu poate spune înainte de sarcină că e pe deplin pregatit. Cred că voi fi un tata bun. Este o minune a vietii noastre și o privesc cu multă emoție, pentru că voi fi, din acel moment, cu totul altul. Mai bun, mai responsabil, mai matur”, a spus Cristi Brancu pentru adpm.ro.
De cealaltă parte, soția sa mărturisește că se gândește cu o oarecare teamă la momentul în care copilul lor va veni pe lume.
„Nu există femeie care să nu admită că privește cu emoție către momentul în care va naște. Am ascultat o mie de păreri, am citit o mie de fapte și sper sa fie totul bine. Nu, frică nu-mi e de naștere, mă gândesc însă cum va fi când vom fi trei. Totul se schimbă”, a spus Oana Turcu.

E mândru că s-a însurat cu o moldoveancă

Cristi Brancu și Oana Turcu s-au văzut, s-au plăcut și la scurt timp de când s-au cunoscut și-au pus pirostriile. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar moderatorul emisiunii „Agentul VIP” se declară mândru că s-a însurat cu o femeie frumoasă și de succes.
Întrebat de ce crede că au moldovencele reușeșc să se remarce în showbiz, acesta a spus: „Pentru că sunt deștepte, frumoase și foarte orientate în viață”.
 

Comentarii