De Dana Aramă,

Cristi Tabără, care de-a lungul anilor a prezentat mai multe show-uri de televiziune, nu a dispărut din acest peisaj ci de mai mult timp poate fi văzut pe micul ecran din Republica Moldova, unde prezintă un talk-show săptămânal despre Moldova pro-europeană, despre avantajele integrării europene şi efectele acestui proces.

Așa arăta Cristi Tabără în 2015, când a ajuns în Moldova

Ceea ce a suprins însă pe toată lumea, a fost că Tabără, care în trecut a fost în centrul atenției din cauza unei foste iubite, care l-a acuzat de abuz sexual, a slăbit în ultima perioadă mai mult de 60 de kilograme.


Fostul soț al Israelei Vodovoz a ajuns să cerșească pe stradă. Cum a fost surprins pe străzile de la Cannes


Afectat de pierderea mamei sale

Deși unii spun că prezentatorul de televiziune ar fi vrut să slăbească, alții susțin că acesta ar fi dat jos kilogramele în plus din cauza unor probleme personale.

Prezent în luna februarie la Oradea, cu ocazia conferinței susținute de preotul Constantin Necula, Cristi Tabără a mărturisit că a fost foarte afectat de recentul deces al mamei sale şi că a suferit de depresie.

„Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea. Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă. Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”, au dezvăluit surse din apropierea prezentatorului de televiziune.


Ceremonie în lacrimi! Sora lui Andrei Bucă, botezată în biserica în care a fost dus pe ultimul drum tânărul mort în Colectiv . Mama lui Andrei a născut fetița la 52 de ani! FOTO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor