Cristian Gog a fost de acord, în ciuda insistențelor familiei sale, să joace ruleta rusească la televizor, în cadrul emisiunii Happy Hour de la Pro Tv. Dacă în mod normal la ruleta rusească se folosește un singur pistol în încărcătorul căruia se pune un glonț, el a ales să facă acest număr cu cinci pistoale încărcate complet, dar doar unul putea să-l rănească, pentru că la celelalte patru tuburile de dioxid de carbon sunt goale.

Lui Gog i s-a cerut să semneze înainte un act potrivit cărua este în totalitatea facultăților mentale și nu l-a constrâns nimeni să facă acest lucru. După ce a stat câteva minute pe gânduri, acesta a acceptat să semneze pentru a realiza numărul care i-a fost interzis la finala de la ”Românii au talent”.
Pentru a nu fi acuzat că a făcut un aranjament cu persoana care amestecă pistoalele și alege unul pe care i-l dă să tragă cu el, Cristian Gog a folosit un avion de hârtie pentru a alege persoana din public.
Astfel, Cristian Gog a devenit singurul mentalist din lume care a jucat rusească într-un show televizat, chiar dacă publicul i-a strigat să nu facă acest lucru. El a tras cu patru din cele cinci pistoale încărcate complet cu gloanțe, iar la cel de-al patrulea și-a dat seama că este cel funcțional, astfel că a ales să tragă cu el în altă direcție.
După ce a făcut acest număr, Cristian Gog și-a cerut scuze mamei și soției lui pentru că le-a făcut să treacă prin astfel de momente.

Urmărește-ne pe Google News