Mergi direct la conținut »
Cristina Cioran, experiență traumatizantă în copilărie. "Scoteau organul sexual unde..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Cioran, experiență traumatizantă în copilărie. "Scoteau organul sexual unde..."

Cristina Cioran, experiență traumatizantă în copilărie. „Scoteau organul sexual unde…”

Actrița Cristina Cioran și-a deschis sufletul și a povestit despre o experiență traumatizantă pe care a avut-o pe vremea când era copil.

De Dana Aramă,

Cristina Cioran, care are o relație de mulți ani Traian Văduva, a acordat un interviu în care a scos la iveală una dintre cele mai traumatizante experiențe prin care a trecut în copilărie.

Cristina Cioran, care și-a ales rochia de mireasă și verigheta, a mărturisit că a fost la un pas să fie agresată  în blocul în care locuia.

„M-am născut și am crescut în Constanța. Nu exista bloc care să nu fi fost vizitat de tot felul de exhibiționiști care scoteau organul sexual unde se jucau copiii, de alți indivizi care intrau în scara de bloc. Inclusiv mie mi s-a intamplat. Aveam șapte ani, m-a urmărit un individ, n-am să uit niciodată asta.

Avea un trening maro, a urcat cu mine până la etajul patru, acolo unde stăteam și eu am sunat la ușă, dar nu era nimeni acasă. Am căutat cheia sub preș și i-am și spus că nu e acolo. L-am întrebat unde merge și el s-a așezat pe scară și mi-a cerut să stau la el în brațe. Eram un copil destul de obraznic și i-am spus că nu vreau și atunci am coborât și am strigat după o vecină.

Ulterior am aflat că același individ a agresat o vecină de-a mea, o fetiță. Ea nu a avut curaj să le spună părinților, ne-a spus nouă. Sunt mulți alți copii cărora le-au băgat mâna sub fustiță și prin alte părți ale liftului. Eu nici acum nu urc cu cineva în lift”, a povestit Cristina Cioran la România TV.


Citește și: EXCLUSIV/ Hotărâre uimitoare luată de instanță: vor exista două trupe Iris! Deși a abandonat formația, Cristi Minculescu se poate folosi de marcă


 

Close
Închide
  Close