MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2015 17:37

Cristina Rus își hrănește soțul penal cu mâncare de la fast-food | EXCLUSIV

Distribuie

Cristina Rus vrea să profite de fiecare secundă în compania soţului ei, Dragoş Bîlteanu, aflat în arest la domiciliu de la începutul lunii trecute. Tocmai de aceea, fosta cântăreaţă preferă să cumpere mâncare de-a gata şi să nu mai petreacă ore bune la cratiţă, gătind. Ieri, blonda a fost surprinsă de fotoreporterii Libertăţii în timp ce se îndrepta grăbită spre un fast-food din zona Pipera. Ascunsă în spatele unor ochelari de soare imenşi, Cristina nici că a ridicat privirea din telefonul pe care îl butona de zor şi în mers.
A ajuns piele şi os
Probabil, primea comanda' prin mesaje cărora le răspundea tot în scris. Şi, se pare, a fost una destul de complicată. După mai bine de zece minute petrecute în incinta restaurantului, blonda a ieşit cu o pungă generoasă, în care se puteau observa mai multe sendvişuri, rulate frumos în ambalaj. Genul ăsta de mâncare i-ar prinde bine şi ei, căci, în cele câteva luni cât soţul ei s-a aflat în arest, fosta cântăreaţă a slăbit atât de mult, încât a ajuns numai piele şi os.

Un milionar cu probleme

În toamna anului trecut, soţul Cristinei Rus, afaceristul Dragoş Bîlteanu (foto), a fost reţinut, suspectat fiind pentru delapidare, spălare de bani şi manipularea pieţei de capital. Per total, anchetatorii susţin că s-ar fi comis fraude financiare cu un prejudiciu de 13 milioane de euro. Cristina şi Dragoş s-au căsătorit în 2009 şi au doi copii: pe Dragoş jr (cinci ani) şi pe micuţa Cristina, care a împlinit un anişor în luna februarie. În urmă cu doi ani, soţul blondei avea o avere estimată la 90 de milioane de euro, fiind în topul celor mai bogaţi români.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Săgetător pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii