Mergi direct la conținut »
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sărbătoresc 7 ani de la nuntă. “Nu am uitat de noi”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sărbătoresc 7 ani de la nuntă. “Nu am uitat de noi”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sărbătoresc 7 ani de la nuntă. “Nu am uitat de noi”

 Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sărbătoresc 7 ani de la nuntă, iar soția fostului prezentator tv a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant, alături de care a atașat o fotografie din ziua nunții.

“De dimineata Facebook-ul m-a anuntat ca acum 7 ani am avut nunta … Am uitat ca astazi e 12 iunie… si eu, si el… Important este ca nu am uitat de NOI. Cred ca acesta este secretul relatiei fericite : sa nu lasi pe planul doi niciodata relatia de cuplu indiferent de situatiile care apar. Trebuie tratata cu importanta mereu: fie ca apar copiii, fie ca mai exista greutati … Sa nu uiti de iubirea care v-a unit si o sarbatoriti zilnic… aceasta e calea spre FERICIRE! La multi ani, iubitul meu ! Madalin Augustin Ionescu”,  a scris Cristina Șișcanu pe contul de socializare.

În urmă cu un an, Mădălin Ionescu a intret în concediu de paternitate. Deși a părăsit micul ecran, acesta nu a renunțat decât la orele lungi de muncă și la 15% din bani.

Citește și

VIDEO/ Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională. Primarul Capitalei a părăsit în grabă stadionul. Fusese avertizat să nu ia cuvântul

 

 
 
Close
Închide
  Close