Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar, criticată de Iulia Albu. "Face reclamă ori la fototapet, ori la lenjerie intimă ieftină"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar, criticată de Iulia Albu. "Face reclamă ori la fototapet, ori la lenjerie intimă ieftină"

Cristina Spătar, criticată de Iulia Albu. „Face reclamă ori la fototapet, ori la lenjerie intimă ieftină”

Cântăreața Cristina Spătar a fost criticată de fashion-editorul Iulia Albu pentru o ținută cu care s-a afișat de curând în mediul online. Solista Cristina Spătar a publicat recent, în mediul online, o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă, de culoare neagră, transparentă, pe sub care i se vede lenjeria intimă. În imaginea respectivă, artista se sprijină cu mâinile de un perete.

De Dana Aramă,

Pe blogul ei, Iulia Albu a fost extrem de critică la adresa ipostazei în care s-a lăsat fotografiată Cristina Spătar.

„Cristina Spătar face reclamă ori la fototapet, ori la lenjerie ieftină, ori la altceva. Nu-mi dau seama la ce… Probabil este prea complexă imaginea pentru gusturile mele, însă cu siguranță nu o face cu succes. De ce Dumnezeu s-ar afișa cineva în acest fel pe o rețea de socializare, oricare ar fi ea…?!? Decât dacă este pe Tinder”, a afirmat Iulia Albu.

Cristina Spătar este o este o cântăreață de muzică R&B și dance/pop. Vedeta are 46 de ani. Cristina Spătar a fost căsătorită timp de mai mulți ani cu Alin Ionescu, însă cei doi au ajuns la divorț. Din mariajul Cristinei Spătar cu Alin Ionescu au rezultat doi copii, Aida și Albert.


Citește și: EXCLUSIV/ Am aflat ce a făcut inginerul român dispărut acum o lună. A fost cerșetor în Istanbul și l-au ajutat turcii omenoși!


 

Close
Închide
  Close