Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar, despre fostul ei soț. ”Este un tată bun, are o relație frumoasă cu copiii”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar, despre fostul ei soț. ”Este un tată bun, are o relație frumoasă cu copiii”

Cristina Spătar, despre fostul ei soț. ”Este un tată bun, are o relație frumoasă cu copiii”

Cristina Spătar, despre fostul ei soț. Artista este acum o femeie de afaceri, mamă a doi copii minunați. Deși a divorțat de tatăl micuților, aceasta mărturisește în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, difuzată duminică de la ora 16.00, că în continuare familia fostului soț o ajută foarte mult în creșterea copiilor.

”Mă bucur enorm  că am păstrat o relație elegantă cu familia. Sunt vecinii mei și mă ajută mereu. Și soacra mea, și cumnatul meu îmi sunt aproape și ne ajutăm reciproc în diverse situații”, spune Cristina Spătar.

Și cu fostul soț ea păstrează o relație foarte bună, pentru că are convingerea că micuții au nevoie de ambii părinți chiar dacă sunt despărțiți. ”Este un tată bun, cred că îi răsfață mai mult decât o fac eu.  Are o relație frumoasă cu copiii și se ocupă”, mărturisește Cristina Spătar. Recent, Cristina Spătar a vorbit despre relația cu soacra ei, care este una foarte bună.

Citește și

Video EXCLUSIV/Andreea Bălan vorbește despre dubla sa personalitate: ”Asta mă ține fresh”

Close
Închide
  Close