Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar este obsedată de greutatea ei. Au dat-o de gol
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar este obsedată de greutatea ei. Au dat-o de gol

Cristina Spătar este obsedată de greutatea ei. Au dat-o de gol

Cristina Spătar este obsedată de greutatea ei. Artista vine împreună cu cei doi copii ai săi, Aida (5 ani) și Albert (8 ani), joi, 19 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Iar copiii vor dezvălui, cu acest prilej, câteva obiceiuri ciudate și nostime de-ale mamei lor. De pildă, Aidei și lui Albert li se pare amuzant că mami umblă prin casă foarte sumar îmbrăcată. De asemenea, ei mai spun despre mama lor că se cântărește des, pentru că este obsedată de greutatea ei, că nu se pricepe să calce rufe dar și că, atunci când nu are bani, își vinde ceasul de aur.

Ce alte obiceiuri de-ale Cristina Spătar vor mai da din casă Aida și Albert, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 19 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

În luna august a anului trecut, Cristina Spătar a divorțat de cel care i-a fost soț timp de nouă ani, omul de afaceri Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii adorabili.

Citește și

Mesajul Anamariei Prodan după moartea Ionelei Prodan. ”Tu nu ai murit! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții”

 

Close
Închide
  Close