Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar, mărturisiri despre viața sa. "Este greu, sunt nopți în care nici nu mai dorm"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar, mărturisiri despre viața sa. "Este greu, sunt nopți în care nici nu mai dorm"

Cristina Spătar, mărturisiri despre viața sa. „Este greu, sunt nopți în care nici nu mai dorm”

Cristina Spătar este o mămică dedicată. Vedeta acordă tot timpul său liber celor doi copii pe care îi are.

Separată de cel care i-a fost soț, omul de afaceri Alin Ionescu, Cristina Spătar se împarte între cariera sa și  familie, mai exact cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Acestora le dedică tot timpul ei liber. Artista a făcut mărturisiri despre viața sa de mămică într-un interviu pentru thewoman.ro.

„Familia mea înseamnă copilașii mei. Am făcut multe fertilizări in vitro ca să îi pot avea – doi copii frumoși și extrem de deștepți: Aida (6 ani) și Albert (9 ani). După căsătorie, mi-am dorit enorm copii și nu reușeam, însă Dumnezeu m-a ajutat.

Este greu, crede-mă, sunt nopți în care nici nu mai dorm, gândindu-mă cum să fac să întind ziua, să aibă mai multe ore. Și undeva, cineva, cred că mereu are de suferit. Nu cred că există perfecțiune, iar eu nu sunt femeia aia care se trezește chiar la 4 dimineața. Mă trezesc și eu la 6:30. Încerc să fac și sport, încerc să fac din toate câte puțin și să le fac bine. Nu cred că există o cheie a succesului, însă încerc să fac tot ceea ce îmi stă în putință ca să îi fac fericiți, să le acord cât de mult timp pot ca să fie fericiți și mândri de mămica lor”, a declarat Cristina Spătar.

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor. Însă, situația s-a schimbat la sfârșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Aceasta stă în prezent într-un apartament cu două camere, pentru care plătește o chirie de 300 de euro pe lună.  După plecarea Cristinei Spătar din vilă, fostul partener de viață al acesteia a înlocuit-o cu  o brunetă. Este vorba despre o tânără pe nume Larisa Tănăsoiu, despre care se spune că ar fi noua iubită a omului de afaceri Alin.

Citește și: Vaccinarea antigripală: Ministerul Sănătății știa că 1.642.533 de persoane din grupele de risc vor vaccin, dar a cumpărat cu peste 300.000 de doze mai puțin

 

 

Close
Închide
  Close