Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar o ajută pe fata lui Aurelian Preda. Artista va cânta pe aceeași scenă cu Anamaria Rosa
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar o ajută pe fata lui Aurelian Preda. Artista va cânta pe aceeași scenă cu Anamaria Rosa

Cristina Spătar o ajută pe fata lui Aurelian Preda. Artista va cânta pe aceeași scenă cu Anamaria Rosa

După moartea ui Aurelian Preda, Cristina Spătar s-a apropiat mai mult de fiica acestuia. Celebra cântăreață și Anamaria Preda vor cânta împreună, vineri, pe scena unui mall din București.

De Dana Aramă,

Cristina Spătar știe prin ce momente a trecut Anamaria Rosa după ce și-a pierdut tatăl, pentru că aceasta a rămas fără mamă la vârsta de 21 de ani. Artista i-a fost alături adolescentei în această perioadă și a susținut-o enorm.

Iată că artista și fata lui Aurelian Preda, artistul care a încetat din viață în septembrie anul trecut, vor fi împreună și pe scenă, chiar la finalul acestei săptămâni. Vineri, 15 decembrie, ora 17, cu ocazia aniversării unui mall din București, cele două vor cânta și vor înveseli atmosfera, alături de alți soliști de muzică populară, precum Claudia Ghițulescu, Mihaela Gurău și Nicușor Iordan.

“Va fi o petrecere adevarată, cu cântece din folclor, așa cum îi place românului la zi de sărbătoare. Ne vom veseli împreună până târziu”, a spus Cristina Spătar.

Programului muzical i se adaugă și un moment de stand up comedy, care va fi susținut de Malu Chivu. Actorul s-a facut remarcat în celebrul serial difuzat la Pro Tv, “Las Fierbinți”, așa că este pregătit cu cele mai bune glume pentru a binedispune petrecăretii. Pentru toți cei care vor să se distreze românește alături de artiștii invitați, intrarea este liberă.


Citește și: Mărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. „Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste ea”


 

Close
Închide
  Close