Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar, pregătită de schimbare. "Are nevoie de un început și de un preț care să o facă posibilă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar, pregătită de schimbare. "Are nevoie de un început și de un preț care să o facă posibilă"

Cristina Spătar, pregătită de schimbare. „Are nevoie de un început și de un preț care să o facă posibilă”

Cântăreața Cristina Spătar este pregătită de schimbări în viața sa. Chiar dacă a trecut prin numeroase probleme, vedeta încearcă să meargă înainte.

Cristina Spătar  a transmis, pe contul său de socializare, un mesaj în care vorbeștre despre schimbări. Postarea este însoțită de o imagine în care solista apare într-o reprezentanță auto.

„Orice schimbare are nevoie de un început și de un preț care să o facă… posibilă!?”, a spus vedeta.

„Cel mai important este să fii sănătoasă. celelalte vin de la sine. fericire îți vor aduce copiii”, „O femeie puternică nu are nevoie de susținerea unui bărbat”, „Ești o femeie frumoasă, rămâi așa, să nu te schimbi”, „Bucurați-vă de copii, frumoasă sunteți, carieră aveți!”, i-au transmis fanii.

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor. Însă, situația s-a schimbat la sfârșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Aceasta stă în prezent într-un apartament cu două camere, pentru care plătește o chirie de 300 de euro pe lună.  După plecarea Cristinei Spătar din vilă, fostul partener de viață al acesteia a înlocuit-o cu  o brunetă. Este vorba despre o tânără pe nume Larisa Tănăsoiu, despre care se spune că ar fi noua iubită a omului de afaceri Alin.

Citește și: O aspirină că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

 

Close
Închide
  Close