Mergi direct la conținut »
Cristina Țopescu îl apără pe Tudor Chirilă, după ce actorul a fost implicat într-o altercație: „Daca l-aș avea în față pe cel care îndrăznește să facă vreo referire la tatăl meu...”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cristina Țopescu îl apără pe Tudor Chirilă, după ce actorul a fost implicat într-o altercație: „Daca l-aș avea în față pe cel care îndrăznește să facă vreo referire la tatăl meu...”

Cristina Țopescu îl apără pe Tudor Chirilă, după ce actorul a fost implicat într-o altercație: „Daca l-aș avea în față pe cel care îndrăznește să facă vreo referire la tatăl meu…”

Cristina Țopescu i-a transmis un mesaj public lui Tudor Chirilă după ce artistul a povestit că a fost implicat într-o altercație cu un bărbat care l-a jignit pe tatăl lui.

Jurnalista și-a manifestat susținerea pentru cântăreț și spune că înțelege prin ce trece deoarece și tatăl ei, fostul comentator sportiv Cristian Țopescu, este blamat de multe ori pe rețelele de socializare.

„Asta cu tatăl meu am auzit-o și eu pe fb de multe ori. Daca l-aș avea în față pe cel care îndrăznește să facă vreo referire la tatăl meu, recunosc aici, public, că i-aș trage câte palme aș putea eu. Dacă aș fi bărbat, s-ar lăsa cu pumni. Recunosc, îmi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinți, nu îngeri, nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele”, a fost comentariul Cristinei Țopescu la postarea de pe Facebook în care Tudor Chirilă povestește ce s-a întâmplat.

Un bărbat a sunat la poliție, miercuri dimineață, și a reclamat că a fost agresat de Tudor Chirilă, în piața Charles de Gaulle din Capitală. Incidentul a fost confirmat și de celebrul artist, într-o postare făcută pe Facebook.

Tudor Chirilă a postat un mesaj pe Facebook în care descrie cum s-au desfășurat faptele, din perspectiva lui. El spune că l-a lovit pe bărbat după ce acesta l-a înjurat atât pe el cât și pe tatăl său, regretatul jurnalist sportiv și scriitor Ioan Chirilă.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

„Acum însă injuriile și minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni și i-am tras două palme. Am avut sentimentul că le aștepta (nu pare genul de om care să stea să fie pălmuit) și chiar l-au bucurat pentru după aceea a continuat să fie agresiv”, a scris Tudor Chirilă în postare.


Citește și: Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis a ratat șansa de a o pregăti pe Simona Halep în 2009, când a refuzat-o! ”Poate dacă eram, nici nu ajungea așa de sus” (FOTO&VIDEO)


 

Close
Închide
  Close