Mergi direct la conținut »
Cristina Țopescu, impresionată de gimnasta cu cancer osos de la Românii au talent. "Demnitatea și inocența lor sunt lecții de viață pentru noi toți" | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Țopescu, impresionată de gimnasta cu cancer osos de la Românii au talent. "Demnitatea și inocența lor sunt lecții de viață pentru noi toți" | FOTO

Cristina Țopescu, impresionată de gimnasta cu cancer osos de la Românii au talent. „Demnitatea și inocența lor sunt lecții de viață pentru noi toți” | FOTO

Vedeta de televiziune Cristina Țopescu a fost marcată de drama uneia dintre concurentele de la show-ul Românii au talent, de la Pro TV. Este vorba despre o adolescentă, fostă gimnastă de performanță, care a fost diagnosticată cu cancer osos.

La 15 ani, Emma Neagu, originară din Toronto, Canada, are o poveste de viață impresionantă. Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, aceasta a reușit să facă performanță în acest domeniu și continuă să facă, în ciuda piciorului amputat. Adolescenta a fost diagnosticată cu cancer osos. Prestația ei de la show-ul Românii au talent a cucerit pe toată lumea.

Pvestea de viață și determinarea Emmei au impresionant-o pe jurnalista Cristina Țopescu, care a scris un mesaj emoționant pe contul său de socializare.

„CA SĂ FII CURAT, TREBUIE SĂ TE SPELI

Sunt încă prea mulți care strâmbă din nas la talent show-uri. Sunt prea intelectuali și prea inteligenți ca să creadă în tot felul de „făcături” tv. Eu, când am timp, mă uit cu bucurie la Vocea sau la Românii au talent, la X Factor și la altele. Sunt atâția oameni minunați, mai tineri sau mai puțin tineri, mai frumoși fizic sau mai puțin, de ce ar avea asta vreo relevanță de orice fel, mă întreb.

Miracolele de care sunt în stare atâția oameni, poveștile lor, curajul și demnitatea sau pur și simplu inocența lor sunt lecții de viață pentru noi toți. Să-ți curgă o lacrimă, să te bucuri pentru alții, să simți că ești cu tot sufletul alături de oameni pe care nu-i cunoști, asta ne face să nu ne pierdem chiar de tot capacitatea de a iubi oamenii, de a simți compasiune, solidaritate, admirație.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Acum în reluare, tocmai am văzut o pe fetiță care, cu un cancer osos, cu o proteză în loc de un picior, face gimnastică și vine la Românii au talent. E o româncă de-a noastră care trăiește în Canada. Dar putea fi de oriunde! Sunt multe lucruri frumoase pe FB, sunt și multe încărcate de ură, invidii și tot felul de otrăvuri.

E păcat, oameni buni, să nu încercam să fim mai buni unii cu alții, mai toleranți și mai decenți, chiar când suntem în dezacord. Luptele noastre e bine că există, dar nu ura e combustibilul unei lupte fair, oricât de grea ar fi ea și oricât de neapărat de dus. E păcat, viață noastră ar fi mult mai curată, dacă ne-am spăla de toate resentimentele. Să încercam, ce ziceți?♥”, a notat Cristina Țopescu pe internet.

Citește și: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

 

Close
Închide
  Close