Mergi direct la conținut »
Cu ce bărbat s-a iubit fostul prezentator Răzvan Botezatu. Colega lui de la TV îl acoperea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu ce bărbat s-a iubit fostul prezentator Răzvan Botezatu. Colega lui de la TV îl acoperea

Cu ce bărbat s-a iubit fostul prezentator Răzvan Botezatu. Colega lui de la TV îl acoperea

Fostul prezentator de televiziune Răzvan Botezatu și-a recunoscut de curând orientarea sexuală. Acesta a povestit despre una dintre poveștile sale de dragoste și a dezvăluit că una dintre fostele sale colege din TV l-a acoperit.

 

Răzvan Botezatu a decis să vorbească despre orientarea sa sexuală. Acum, fostul prezentator de la Antena Stars a dezvăluit cum a fost ajutat de una dintre fostele sale colege, Raluca Dumitru, atunci când a trăit o poveste de dragoste cu un belgian.

În urmă cu cîțiva ani, Răzvan Botezatu a mers în concediu în Turcia, împreună cu colega sa, Raluca Dumitru.

Despre cei doi s-a crezut că aveau o idilă, însă Raluca era paravan pentru povestea de dragoste trăită în acel moment de Răzvan Botezatu cu un belgian.

„Eram cu un belgian, de culoare. Ne înțelegeam bine, ne-am distrat de minune în vacanța aceea, cu el și cu Raluca. Raluca m-a acoperit atunci, cred că nu bănuia nimeni ce a fost de fapt. De belgian m-am despărțit cu ceva vreme în urmă, dar am rămas în relații bune”, a povestit Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

„Avea umor, ne înțelegeam bine, dar era foarte relaxat când venea vorba să își recunoască orientarea sexuală. El recunoscuse de multă vreme, dar, oricum, străinii sunt mult mai deschiși la această idee, nu te privește nimeni altfel dacă ești gay”, a mai spus el.

Citește și: Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală”

 

Close
Închide
  Close