Mergi direct la conținut »
Cu ce mare actor s-a fotografiat Mihaela Rădulescu. "E de nerecunoscut. Arată foarte bine"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cu ce mare actor s-a fotografiat Mihaela Rădulescu. „E de nerecunoscut. Arată foarte bine”

Mihaela Rădulescu și iubitul ei austriac s-au întâlnit cu unul dintre cele mai mare staruri de la Hollywood, John Travolta.

De Dana Aramă,

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu și iubitul ei, sportivul austriac Felix Baumgartner, s-au întâlnit de curând, la un eveniment, cu renumitul actor american John Travolta.

Mihaela Rădulescu a postat pe contul ei de socializare câteva imagini.

„Și da, toți îl iubim pe @johntravolta”, a notat vedeta în dreptul fotografie în care apare alături de starul hollywoodian.

Fanii au fost mai mult decât încântați să-l vadă pe renumitul actor alături de vedeta de televiziune.

„E de nerecunoscut. Arată foarte bine! Și tu la fel”, „Super tare!”, „ce tare!!! Bravo, Mihaela!”, „Ce norocoasă ești…E actorul meu preferat”, „Wow! Mulțumim pentru poze”, „Vă iubim pe amândoi”, „De aia ești cea mai tare româncă și cea mai cool femeie ever”, au comentat internauții.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. În prezent, Mihaela Rădulescu a prezentat show-ul Ferma, de la Pro TV, unde l-a avut ca coleg pe Cristian BozganMihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Close
Închide
  Close