Mergi direct la conținut »
Cu cine a fost căsătorit Andrei Zaharescu. Prima lui soție l-a convins să renunțe la burlăcie la 19 ani | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cu cine a fost căsătorit Andrei Zaharescu. Prima lui soție l-a convins să renunțe la burlăcie la 19 ani | FOTO

Fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu s-a însurat prima oară la vârsta de 19 ani. cea care l-a convins să renunțe la burlăcie a fost o tânără pe nume Oana.

De Dana Aramă,

Andrei Zaharescu s-a făcut remarcat în peisajul showbiz-ului românesc pe vremea când era prezentator de televiziune.

În plan personal, Andrei Zaharescu se poate lăuda cu un trecut foarte bogat.

Toată lumea știe despre căsnicia lui Andrei Zaharescu cu vedeta de televiziune Andreea Berecleanu, cu care are doi copii. Însă, fostul prezentator a mai avut un mariaj înaintea celui cu Andreea berecleanu.

Andrei Zaharescu, care a fost și purtător de cuvânt la Guvern, s-a căsătorit de tânăr. Cea care l-a convins să renunțe la burlăcie este fiica lui Mihai Mereuță, Oana.


Ca și el, tânăra visa la o carieră de actriță. Pentru că lupta pe cele câteva locuri de la actorie era acerbă, iar Oana și Andrei n-au fost admiși din prima, amândoi s-au angajat, după cum îi obliga legislația comunistă. Singurele posturi libere din teatru au fost acelea de portar și de pompier, pe care soții și le-au împărțit și le-au ocupat pentru un an, până când au fost admiși la facultatea dorită. Căsnicia celor doi a rezistat câțiva ani, timp în care a venit pe lume fiica lor, Catinca.

Au divorțat fără scandal și fără resentimente, iar fiecare și-a refăcut viața alături de alt partener. Timp de mulți ani, Oana Zaharescu Mereuță a fost actriță de teatru, dar în ultimii ani a preferat să  treacă în spatele scenei. De ani buni, prima soție a lui Andrei Zaharescu este angajată la trustul Pro.

Catinca, fiica lor, este o astăzi o femeie foarte frumoasă, care și ea este așezată la casa ei.


Citește și: EXCLUSIV / OLAF confirmă pentru Libertatea ancheta de la Metrorex: “Sunt acuzații de nereguli pentru linia 5 de metrou”


 

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close